שב נא הסופר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכנסתי לרב קו אונליין, לא מבין מה זה איזור 1.
לא מופיע שם מודיעין עילית.
מה אני אמור לעשות?
לא מופיע שם מודיעין עילית.
מה אני אמור לעשות?
או שהוא נותן לי אפשרות של 99 ש"ח - "חופשי פריפרייה", אבל אז אני לא יודע אם זה תקף גם למודיעין עילית.מודיעין עילית זה חלק ממטרופולין אזור 2
המחיר לנסיעה הוא 5.5 החל ממחר. אין לך הרבה ברירה.זאת אומרת שאין מצב לחודשי חופשי פחות מ-225 ש"ח?
נראה לכם הגיוני? גם אני אסע 4 פעמים ביום למשך חודש, בקושי אגיע לסכום הזה.
לא ידעתי שעלה למחיר כזה.המחיר לנסיעה הוא 5.5 החל ממחר. אין לך הרבה ברירה.
אא"כ אתה יכול פשוט ללכת ברגל.לא ידעתי שעלה למחיר כזה.
ה' יעזור.
הם רוצים שנלך ברגל ונעשה דיאטה (כמו שדאגו לנו בחד פעמי ובשתיה המתוקה)אא"כ אתה יכול פשוט ללכת ברגל.
(לא יודע מה המרחק שאתה הולך. אבל אני מאמין שהרבה בק"ס נסעו בתח"צ רק בגלל המחיר הזול. ומהיום יחלו ללכת ברגל.)
4 פעמים כפול 20 יום כפול 5.5 שווה 440....זאת אומרת שאין מצב לחודשי חופשי פחות מ-225 ש"ח?
נראה לכם הגיוני? גם אני אסע 4 פעמים ביום למשך חודש, בקושי אגיע לסכום הזה.
ק"ס לא כזאת קטנה, ויש הרבה עליותאא"כ אתה יכול פשוט ללכת ברגל.
(לא יודע מה המרחק שאתה הולך. אבל אני מאמין שהרבה בק"ס נסעו בתח"צ רק בגלל המחיר הזול. ומהיום יחלו ללכת ברגל.)
חופשי לנוער עולה גם 225 ש"ח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים