מידע שימושי הסתבכתי במשהו פשוט (לכאורה) באקסל

• הוסף לסימניות
כבר נייעסתי על זה באשכול של האקסל
אבל לא הצלחתי לקבל הסבר ברור
מי מוכן/נה לעזור לי?
שאלה אקסליסטית פשוטה
יש לי מכירה שאני עושה, ואני קונה כמובן במחיר מסויים ומוכר במחיר מסויים אחר
איך אני מגייס את הרב/נית אקסל בשביל לחשבן לי אחוזים
זאת אומרת שאם אני כותב שהמחיר שעלה לי הוא 20 ש"ח שיחשבן לבד כמה יעלה ללקוחותיי הנאמנים
תודה מראש לעוזרים
ואם תרצו תבואו גם לקנות, זה ממש זול חחחחחחח

• הוסף לסימניות
בתא של המחיר למכירה את בוחרת את התא שבו הסכום שבו קנית ומכפילה אותו במספר האחוזים שאת רוצה לקבל (לדוגמה אם את רוצה לקבל עליו 20 אחוז את צריכה להכפיל ב120%).
זה נראה ככה:
=f5*120%
(בהנחה ומחיר הקרן נמצא בF5)
אחר כך תוכלי לגרור את הפינה השמאלית התחתונה של תא F5 כדי להעתיק את הנוסחה לשורות שמתחתיו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בא נגיד שקבועים
מצ"ב קובץ דוגמא.
ומכיון שמההודעות שלך נראה שאתה לא מכיר את פעולת ההעתקה ע"י גרירה, אעלה צילום מסך קטן.
1603288086563.png

כשמעמידים את הסמן על הנקודה המוקפת בעיגול (פינה שמאלית תחתונה של תא או קבוצת תאים שנבחרו קודם לכן) וגוררים אותו למטה או הצידה, מתבצעת העתקה של הנתונים לתאים הבאים, כהעתקה של נתונים שוים, או כסידרה, לפי הענין וההגדרות שאתם מבקשים לתת. זה בגדול. לכו עם ניסוי וטעיה, ותבינו איך זה עובד. (או קחו קורס קצר באקסל בסיסי, אם אתם ממו"ע אוכל להמליץ על משהו).
וכמובן תנו כתובת, אחרת איך נדע איפה לבא לקנות :)

קבצים מצורפים

• ‏‏דוגמא.xlsx
    KB 9.5 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה