כללי הסתבכתי לגמרי- מודעה

• הוסף לסימניות
המודעה מיועד לבית הכנסת כדי לדרבן לאנשים לחתום על הוראת קבע
הלקוח ביקש (ובצדק) להשקיע בעיקר על הטקסט (איכותו) כי בכל מקרה כל מתפלל עוצר בלוח מודעות וקורא את החדשות
ב''ה הוא מאוד התלהב מהניסוח אך אני יצאתי מאוכזבת פשוט לא הסתדרתי עם העיצוב מרוב שיש בזה כל כך הרבה טקסט
לדעתי זה פשוט מדי אולי יש לכם כיוון חדש
תודה

קבצים מצורפים

• קאלוב 1-2.jpg
    KB 665.1 · צפיות: 35
  • קאלוב 1-1.jpg
    KB 638.8 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
לאף אחת אין מה להגיד או שפשוט לא רואים את הקובץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לגעת בנקודה;1052768:
לאף אחת אין מה להגיד או שפשוט לא רואים את הקובץ?

לא רואים את הקובץ.

• הוסף לסימניות
במודעה הראשונה, "האם השתיה חמה נתנה" (לא נתן)

• הוסף לסימניות
טוב דבר ראשון להחליף פונט , חמוד מאד אבל זה נראה מאד וורד ( WAORD)

• הוסף לסימניות
חסר עוצמה, צבע אטום יותר. פונט. מסגרות. הבדלה בין עיקר לטפל.
הצלחה

• הוסף לסימניות
המודעה השניה לטעמי מדי אגרסיבית... תוקפנית. לא מזמינה.. בלה בלה בלה...
המודעה הראשונה יותר אנינת טעם.
1. לא הייתי מנסח את הנקודות חשיבה בצורת שאלה...ולא בלשון עבר... אלא כקביעת עובדה ובהווה.
- הנקיון עוזר ל.... המיזוג עוזר ... אוצר הספרים נותן... וכו'.
2. את תבליטי השורה הייתי עושה ריבוע עם סימול "וי"
3.במקום "אנא" (קטנוני וחסר שדרה) הייתי מציב בסגנון של... השתתפותך בהוצאות השוטפות יקנו לך חלק באלפי שעות תורה ותפילה בבית מקדש מעט
4."הצטרף גם אתה להוראת קבע ותזכה להיות חלק מ.... וכו' וכו'..

דעה אישית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagy;1052886:
המודעה השניה לטעמי מדי אגרסיבית... תוקפנית. לא מזמינה.. בלה בלה בלה...
המודעה הראשונה יותר אנינת טעם.
1. לא הייתי מנסח את הנקודות חשיבה בצורת שאלה...ולא בלשון עבר... אלא כקביעת עובדה ובהווה.
- הנקיון עוזר ל.... המיזוג עוזר ... אוצר הספרים נותן... וכו'.
2. את תבליטי השורה הייתי עושה ריבוע עם סימול "וי"
3.במקום "אנא" (קטנוני וחסר שדרה) הייתי מציב בסגנון של... השתתפותך בהוצאות השוטפות יקנו לך חלק באלפי שעות תורה ותפילה בבית מקדש מעט
4."הצטרף גם אתה להוראת קבע ותזכה להיות חלק מ.... וכו' וכו'..

דעה אישית.
מצא חן בעיני אני מחכה לעוד תגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה