עזרה הסתבכתי...מדפסת

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על מדפסת ביתית פשוטה וטובה
השימוש הוא להדפסת כ- 2/3 דפים בשבוע (שחור לבן) וזהו!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מתוך התעניינות גם במוצר הנ"ל ..אין ביותר זולים? וכולל צבעוני סורק וכו..???

• הוסף לסימניות
מאיזו סיבה?
באמת מתעניינת כי כבר חודשיים אני בהתלבטות ..

• הוסף לסימניות
אהה הבנתי ..באמת בעיה ..אבל עוד לא מצאתי דיו שהוא לא יקר ..
אני מבינה שאתה מתעסק עם מדפסות...על מה אתה ממליץ אני כן צריכה משהו טוב שידפיס לפחות 15 דף בשבוע ..
וגם צבעוני .סורק וכו..
אשמח לתשובתך

• הוסף לסימניות
עוד לא מצאתי דיו שהוא לא יקר
ממש ממש לא נכון, זה דיו של-200 דף עולה 120 ש"ח- יש לך דיו של-6000 דף עולה 80 ש"ח
אני כן צריכה משהו טוב שידפיס לפחות 15 דף בשבוע ..
בשביל זה לא צריכים מדפסת מי יודע מה חסכונית, המדפסת של קנון ב: 350 ש"ח מספיקה לך...
דיו ל-400 דף בשחור עולה 95 ש"ח ו300 דף בצבעוני עולה לך 100 ש"ח

• תודה
Reactions: S.
  • הוסף לסימניות
תודה על המענה המהיר והאדיב!
מדפסת מגיעה כולל דיו ?
והבנתי שיש גם חלופות בהרבה יותר זולות (לא מקוריות) אפשרי להשתמש במדפסת זו?

• הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: S.
  • הוסף לסימניות
מקפיצה אני גם צריכה עזרה,
חייבת מדפסת להדפסות שחור לבן פשוטות, בערך 20 דפים בשבוע, יש תקופות שבטח יצא יותר, מחפשת משהו עם דיו זול, הכי מכאנית ופשוטה לתפעול שיש,
וגם חשוב לי שתהיה מאוד קומפקטית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חייבת מדפסת להדפסות שחור לבן פשוטות, בערך 20 דפים בשבוע, יש תקופות שבטח יצא יותר, מחפשת משהו עם דיו זול, הכי מכאנית ופשוטה לתפעול שיש,
אין מדפסת שהיא רק שחור לבן לכזה כמות הדפסות

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
סליחה על התשובה המצומצמת... להלן הסבר.
מדפסת פשוטות וקטנות הם צבעוניות. מדפסות חסכוניות עם דיו בזול ופשוטות, הם בדר"כ לא נוחות לתפעול
הם יש לך הסבר יותר מפורט על הצרכים שלך יעזור

• תודה
Reactions: cyp
  • הוסף לסימניות
סליחה על התשובה המצומצמת... להלן הסבר.
מדפסת פשוטות וקטנות הם צבעוניות. מדפסות חסכוניות עם דיו בזול ופשוטות, הם בדר"כ לא נוחות לתפעול
הם יש לך הסבר יותר מפורט על הצרכים שלך יעזור
יש לי דפוס זמין מאוד לכל ההדפסות המיוחדות יותר, אני צריכה מדפסת בבית להדפסות מסמכים פה ושם, הדפסות לילדים וכדומה, רוצה שיהיה קל לתפעול שהילדים הסתדרו עם זה, רוצה שהדיו יהיה זול יחסית כי לא רוצה להגביל בהדפסות,

• הוסף לסימניות
hp 3790 n מתאים לי? או שהוא צעצוע? התלהבתי על הקומפקטיות שלו בגודל כי אין לי הרבה מקום למדפסת

• הוסף לסימניות
hp 3790 n מתאים לי? או שהוא צעצוע? התלהבתי על הקומפקטיות שלו בגודל כי אין לי הרבה מקום למדפסת
ממש ממש לא!!! יחזיק לך בדיוק שבוע אם זה לשימוש הילדים, כמו"כ המפרט שלו באנגלית הם לא יבינו מילה!!!
אם את לא רוצה להגביל בהדפסות, זה לא נראה לי 20 דף בשבוע... ואם את רוצה את זה לילדים אז את צריכה בעברית? הבנתי נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה