תודה למי שפתחה את האשכולדווקא המועדון יצא לי ממש משתלם, כבר יצא לי לעשות קניות שלמות רק מהנקודות.
ובחידוש מקבלים 40 שח למימוש בחודש הבא, למי שממילא קונה שם זה מעולה
אולי זה לפי חודש?אולי משהו יבדוק מתי עשה שנה שעברה מועדון?
לא יכול להיות שכולם עשו באותו יום....
כמו שמישהיא כתבה למעלהמה הסיפור????
הייתי שם היום, כל מי שניגשה לקופה לשלם - צריכה לחדש מועדון, מה זה אמור להיות,
אני חידשתי לא מזמן , אין סיכוי שכבר עבר שנה,
היה נשמע כאילו הם החליטו לאפס את כל המועדונים.
ולא רק זה, רציתי להחזיר איזה בגד שקניתי לפני ש"פג תוקף" למועדון ואין אפשרות להחזיר בלי לחדש מועדון, חוצפה, אחרי שנכנסתי קצת במוכרת היא יפה מאוד זיכתה אותי.
על הפרינציפ אני כרגע לא מחדשת.
כולם באותו יום?כמו שמישהיא כתבה למעלה
דווקא הגיוני ממש
כולם עשו עכשיו בין פורים לפסח
איך בודקים?תודה למי שפתחה את האשכול
בדקתי ונגמר לי עוד כמה ימים
באמת למה לא מודיעים
וגם למה לא כתוב באתר כמה נקודות יש לי? אני צריכה ללכת כדי לראות אם כדאי לי לקנות?
יכולה לסביר לי איך בודקים באתר?בדקתי עכשיו באתר ולי זה עדיין לא פג
ולמי שכתבה שזה לא משתלם, אני ממש לא מסכימה
לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אבל כל פעם שאני עושה קניה באתר (שזה די הרבה), אני מקבלת הנחה גדולה בגלל הנקודות
לאחרונה נכנסתי לחנות וקניתי חולצת ראש חודש לבת שלי
זה עלה 40 ש"ח וקיבלתי את זה ב10 בגלל המועדון
אז לדעתי זה שווה מאוד
האמת שאני לא יודעתיכולה לסביר לי איך בודקים באתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים