דרוש מידע הסתיים לך היום המועדון של קידישיק?

מצב
הנושא נעול.
אני בקידישיק התאכזבתי קשווותתת מאיכות הסחורה,ואיכות השירות
קניתי שם בחורף האחרון מעיל יקר לבני, למעיל היה מחובר בכובע גומי ע"מ לאפשר להדק את הכובע היטב לראש, יומים אחרי שקניתי ירד גשם, הלבשתי לבני בן ב4 את המעיל והדקתי לו בעדינות את הגומי, מיד הגומי השתחרר ונקרע, זה היה נראה מחוזנח מאוד ונעמד לו כזה לכיוון הפנים, בקיצור ממש הפריע לי לקנות מעיל חדש, לשלם עליו את מלא הסכום ולבסוף שילך עם טלאים........
נגשתי לחנות והתגובה של מנהלת הסניף הייתה- כנראה את משכת יותר מדי חזק, לא הייתה אף תלונה ולא יעשו עם זה כלום בשירות לקוחות..זה סתם ישכב שם שלושה שבועות ויחזירו לך כמו ששלחת...
התבאסתי מאוד, ניסיתי להתווכח איתה ולהסביר לה שאני נגעתי בגומי בעדינות ואם הייתי מושכת חזק, לא הייתי מגיעה, אין לי עניין להתגלגל בשביל זה אך לא עניין אותה
הלכתי לביתי וויתרתי בליבי,
במהלך החורף נתקלתי בלא פחות מ12 ילדים שלבשו את המעיל ולכולם היה גומי קרוע מכיוון הכובע על פניהם.....
הוריד לי את האמון טוטאלית מהחנות הזו!!!
אח"כ כשמדברים על לפרנס ולקנות אצל החרדים אני חושבת לעצמי- קודם כל שיכבדו את הלקוחות,
כי אם אני קונה בפוקס ושילב ויש שירות ואחריות
ואפילו באלי אקספרס המוכרים קשובים ומחזירים את הכסף על כל פיפס, למה שלא אמשיך לקנות שם?

אני נכנסת לקידישיק רק בסוף עונה ממש ועדיין המחירים לא זולים. האיכות ממש לא טובה, והשרות🙄.
אני קונה בפוקס, גולף, קסטרו, המשביר(איכות מטורפת ובסוף עונה עם אשמורת יוצא ממש זול).
גם בגדי נשים המחירים הכי יקרים זה אצלנו בבני ברק וירושלים. מה קרה לנו? למה אנחנו מסכימות לשלם את זה?(אני הפסקתי מזמן, מזמינה או בסוף עונה בלבד.)
לא יכול להיות שבגדים באיכות ממש לא גבוהה במחירים של בגדי מעצבים מפריז, מישהו נפל על הראש ואנחנו ממשיכים לפרנס אותו, וכולם למדו ממנו וכעת אין אפשרות למצוא במחיר שפוי בשום חנות חרדית.
באמת נעליים שעולות 400 ש"ח יותר איכותיות מכאלו שעולות 200 ש"ח, זה מה שעולה ליצרן ולכן הוא מוכר במחירים כאלו? התשובה היא לא, אבל אנשים משלמים אז למה לא לדרוש מחיר פי 500% לפחות?

הלוואי שהיתה קורת מהפיכה במחירים
אני חלילה לא רוצה לפגוע בפרנסת בעלי החנויות
מבינה שגם להם יש הרבה הוצאות: יבוא, שכירות, עובדים, ועוד...
ומצד שני התורה חסה על ממונם של ישראל
הסטייל עולה וכולנו רוצים להיות מעודכנים ויפים
ומשפחות לא מצליחות לגמור את החודש וחייבות להלביש את כל הילדים במיטב החברות והמחלצות
אז נכון שיש הרבה שמקבלים כרטיסים לחגים (ואני חלילה לא מזלזלת...)אבל אנחנו לדוגמא לא לוקחים כי לא מתאים לנו, מעדיפים להוציא מזיעת כפינו ויש תחושה כזו של אנשים עם פחות כסף אבל לובשים הכי הכי סטייל, צריכה להוציא כסף מכיסי הפרטי, רוצה ילדים מטופחים לא פחות מהחברים התחרות מטורפת וחייבים לעשות מהפיכה אמיתית
אולי השרשור הזה שליח.

הלוואי שהיתה קורת מהפיכה במחירים
אני חלילה לא רוצה לפגוע בפרנסת בעלי החנויות
מבינה שגם להם יש הרבה הוצאות: יבוא, שכירות, עובדים, ועוד...
ומצד שני התורה חסה על ממונם של ישראל
הסטייל עולה וכולנו רוצים להיות מעודכנים ויפים
ומשפחות לא מצליחות לגמור את החודש וחייבות להלביש את כל הילדים במיטב החברות והמחלצות
אז נכון שיש הרבה שמקבלים כרטיסים לחגים (ואני חלילה לא מזלזלת...)אבל אנחנו לדוגמא לא לוקחים כי לא מתאים לנו, מעדיפים להוציא מזיעת כפינו ויש תחושה כזו של אנשים עם פחות כסף אבל לובשים הכי הכי סטייל, צריכה להוציא כסף מכיסי הפרטי, רוצה ילדים מטופחים לא פחות מהחברים התחרות מטורפת וחייבים לעשות מהפיכה אמיתית
אולי השרשור הזה שליח.
הדבר המצער בעיני שיש מעצבות חרדיות באלי אקספרס שעשו העתק הדבק למחירים, אולי בכמה גרושים פחות.
כמובן שמחה שיש להן פרנסה, אבל אם התקווה שלנו היתה לקנות בזול בגדים באלי אקספרס המחירים של הסטים די דומים לקידישיק והסגנון.

הדבר המצער בעיני שיש מעצבות חרדיות באלי אקספרס שעשו העתק הדבק למחירים, אולי בכמה גרושים פחות.
כמובן שמחה שיש להן פרנסה, אבל אם התקווה שלנו היתה לקנות בזול בגדים באלי אקספרס המחירים של הסטים די דומים לקידישיק והסגנון.
נכון ממש ככה, אם כבר לשלם מחירים כאלה אז על מוצר בארץ שאת רואה אותו, אלי אקספרס לא נועד למי שמחפשת מחירים גבוהים, זה פשוט גלגל שלא נעצר, מייאש ממש,

ובלי אפשרות להחזיר או להחליף מידה

שערוריה
קניתי קניה בקידישיק חלק שלמתי בזכוי וחלק בבמזומן הגעתי להחזיר יום למחרת והם אמרו שאני לא יכולה להחזיר כי חלק שולם בזכוי
אמרתי להם תחזרו לי מה שנקנה בזכוי בזכויי ואת החלק במזומן בכמזומן והם אמרו שאין להם כפתור כזה במחשב
חוצפה שכזאת
כל פעם החנויות של הציבור החרדי לא ממושמעים לחוק מה עושים אם זה....?
את רצינית???
עשיתי טובה למישהי בחנות והשתמשתי בזיכוי שלה והיה לי חשד שזה יעשה לי בעיות
אני רוצה להחזיר עכשיו 2 פריטים
לא יסכימו לי אפילו להחליף במקום?

לדעתי המוכרות שם בכלל לא מצ'ופרת פר מכירה כי לא עושות שום מאמץ למכור, אלא להיפך....
יחס ממש לא נעים
ובאמת חבל
המוכרות מצ'ופרות על מכירות
יש תחרות עזה בין הסניפים והמון הווי סביב זה

לא יוצא לי ככ לקנות שם ליומחול
אבל של שבת לא קרה שנפלתי
סוף עונה הכל מצב חדש
ולא מכבסת ביד

30 מעלות
תכנית עדינה
סלד נמוך

גם בלידר השנה ראיתי שמלות ב 160 שקל
בנקסט לא מוצאת חגיגי לטעמי
קייוי-סחורה לא משו
איפה עוד?
זארה

ערב פסח, אני מפנה זמן שאין לי ויוצאת במאמצים כדע שיהיה לילדים בגדים לחג. נכנסת לקידישיק, וכמובן שאני לא היחידה, החנות מפוצצת בלקוחות וגם בסחורה יפהפיה, אם אני כבר קונה אני מעוניינת בסט לכולם, אך בד"כ חסר מהמידות ונזקקים לחסדי המוכרות שיבדקו אם המידה קיימת או שנגמר... כך שיוצא לי לשאול שוב ושוב... מה לעשות? אני מעונינת לקנות. באמת. ומה אני מקבלת? יחס עצבני ותשובות קצרות רוח!! זה לא נעים בכלל. אני לא מכירה עוד מקום שצועקים על לקוחות. גם לא בערב חג.
יש לציין שיצא לי כמה פעמים לקנות בסניף של קידישיק בשמגר בירושלים. וכן גם שם היה עמוס, ך השרות מעולה!!!, יחס נעים ומכבד.

סתם רוצה לעדכן שהחנות החרדית היחידה שנותנת החלפה 30 יום והחזרה נראלי 14 יום זה קידישיק
אז אולי לא הכול כזה נורא...
תבדקי שוב את הנתונים.
כולל כוכביות וסולמיות וחיוג חוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה