הסתיימו החגיגות של נקסט!!!

• הוסף לסימניות
זההתשובה ששלחו לי במייל, לשאלתי מה עם קופון למשתמש חדש,

תודה לך על הדואר האלקטרוני שלך. שוב, אני מצטער על העיכוב בתגובה שלי.

אני כל כך מצטער לשמוע שהיה לך לדואר אלקטרוני של Nextdirect לגבי קידום לקוחות חדש.

אני מצטער שאני מייעץ, היה לנו להוציא את כל מבצעים והקודים שנשלחו לישראל, עקב פעילות הונאה.

לכן, מבצעים אינם תקפים כיום. אנא עיינו בתנאים שלנו ותנאים שלהלן לקבלת מידע נוסף.

• הוסף לסימניות
לא, זה הערבים...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1300220:
איזה חילול השם.

חבל. שאי אפשר לצלצל 1000 פעמים!!!
חילול השם אדיר!
כמה חבל!

• הוסף לסימניות
לתת למכרים את הקופון זו הונאה? :rolleyes:
למכור/לשווק משהו שהוא לא שלך זו הונאה.:cool:

• הוסף לסימניות
לפתוח 20 אימלים לכל משתמש כדי לזכות שוב ושוב בקופונים זו הונאה... :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1300234:
לפתוח 20 אימלים לכל משתמש כדי לזכות שוב ושוב בקופונים זו הונאה... :(

...

• הוסף לסימניות
בהרבה פורומים חילונים ובהרבה חשבונות פייסבוק ייעצו את כל העיצות לקופונים של נקסט, איך אפשר כמה קופונים באותה קניה, לפתוח חש' חדש וכו'. זה לא הפורום היחיד שגילה את אמריקה. ולא צריך לחשוב שכל פעילות ההונאה נעשתה כאן.

• הוסף לסימניות
מי אמר שפעילות ההונאה נעשתה כאן?
אמרו חילול ה'
זה הכל!

• הוסף לסימניות
אותי מעניין איך זה שזה קרה רק בישראל??
נשמע מוזר

• הוסף לסימניות
את לא מכירה את המוח היהודי????

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי אי אפשר לקרוא לזה הונאה.
גם כשיש חוק ומישהו מוצא פרצה בחוק זה זכותו.
גם פה, אם יש אנשים תחמנים וקרימינלים (אין מה לאמר שזה מאפיין את הישראלים)
אבל כל אחד עם קצת שכל יודע לנצל מבצעים כמו שצריך.
מי שמוציא לשוק מבצעים וקופונים צריך לקחת בחשבון את כל הכרוך בענין
וסך הכל אין מה לאמר שהמכירות שלהם לא גדלו בגלל זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1300407:
לעניות דעתי אי אפשר לקרוא לזה הונאה.
גם כשיש חוק ומישהו מוצא פרצה בחוק זה זכותו.
גם פה, אם יש אנשים תחמנים וקרימינלים (אין מה לאמר שזה מאפיין את הישראלים)

את יודעת מה זה קרימינל? קרימינל זו מילה באנגלית שהגדרתו המילונית הינו: פלילי, פושע.

את אמרת... ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1300412:
את יודעת מה זה קרימינל? קרימינל זו מילה באנגלית שהגדרתו המילונית הינו: פלילי, פושע.

את אמרת... ;)

חחח לא ידעתי.
אצלנו משתמשים בזה הרבה לאל שמתחמנים כל הזמן...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1300345:
בהרבה פורומים חילונים ובהרבה חשבונות פייסבוק ייעצו את כל העיצות לקופונים של נקסט, איך אפשר כמה קופונים באותה קניה, לפתוח חש' חדש וכו'. זה לא הפורום היחיד שגילה את אמריקה. ולא צריך לחשוב שכל פעילות ההונאה נעשתה כאן.

חח

ברור שלא כאן, מי חשד בכם בכלל?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gila;1300406:
את לא מכירה את המוח היהודי????
המוח היהודי שהצליח בתחכומו הרב לפתוח חשבון תחת כתובת מייל אחרת? :)
לא נראה לי שסקנדינבי ממוצע לא יחשוב על זה גם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1300218:
אני מצטער שאני מייעץ, היה לנו להוציא את כל מבצעים והקודים שנשלחו לישראל, עקב פעילות הונאה.

לכן, מבצעים אינם תקפים כיום. אנא עיינו בתנאים שלנו ותנאים שלהלן לקבלת מידע נוסף.[/FONT]

רגע, באמריקה הקופונים תקפים?
מישהו יודע איך אפשר להזדהות כאילו אני מאמריקה?......:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה