הסתיימו החגיגות של נקסט!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי קופונים שהיו לי בחוברת לא הלך...
רשמו לי כך -אני מצטער שאני מייעץ, היה לנו להוציא את כל מבצעים והקודים שנשלחו לישראל, עקב פעילות הונאה

• הוסף לסימניות
ניסית להכניס חצי קוד? שורה אחת?
כי עכשיו עוד מישהי אמרה לי שהחצי קוד השני שהיה בחוברת שהביאו לי עבדה לה וגם קבלה 75 ש"ח הנחה... - היום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מזל בן הרוש;1301015:
ניסית להכניס חצי קוד? שורה אחת?
כי עכשיו עוד מישהי אמרה לי שהחצי קוד השני שהיה בחוברת שהביאו לי עבדה לה וגם קבלה 75 ש"ח הנחה... - היום!

הקוד בחוברת זה 2 שורות מלכתחילה היה נראה לי שזה 2 קופונים ורשום שזה 50 ש"ח, איך קבלת 75 במייל או בחוברת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1301036:
הקוד בחוברת זה 2 שורות מלכתחילה היה נראה לי שזה 2 קופונים ורשום שזה 50 ש"ח, איך קבלת 75 במייל או בחוברת?
אני קבלתי ג"כ הנחה של 75 ש"ח, מדובר על הקופונים שהגיעו בקטלוג דרך הדואר, כל שורה=קוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1301036:

בקטלוגים יש 2 קודים מאחורה. כל אחד מהם לשימוש חד"פ.

קודים מהקטלוגים הישנים נותנים 50 ש"ח ,מהחדשים -75 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובהלה;1301004:
ניסיתי קופונים שהיו לי בחוברת לא הלך...
רשמו לי כך -אני מצטער שאני מייעץ, היה לנו להוציא את כל מבצעים והקודים שנשלחו לישראל, עקב פעילות הונאה

ואתם עדיין ממשיכים לטעון שזו לא הונאה והם "מרשים" ??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י batcheni;1301229:
ואתם עדיין ממשיכים לטעון שזו לא הונאה והם "מרשים" ??

הם רשמו לי את זה במייל בהקשר לשאלה ששלחתי להם,

• הוסף לסימניות
לי ג"כ עבד היום רגיל.

• הוסף לסימניות
קבלתי קטלוג, לא מוצאת שורה עם קופונים.. איפה זה?

• הוסף לסימניות
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה