הסתרת אתר

• פותח הנושא maty
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עובדת כרגע על הקמת אתר.
בינתיים רק על תכנון ואיסוף חומרים, כך שעדיין לא התחברתי לשום דומיין, אחסון או משהו אחר.

אחד הדברים החשובים לי הוא שהאתר יהיה נסתר, ז"א, לא יופיע בחיפוש בגוגל, וכניסה אליו תהיה רק בעזרת סיסמא.

זה אפשרי בכל אתר אינטרנט?

• הוסף לסימניות
אם האתר בנוי בוורדפרס יש אפשרות לסמן בהגדרות לא לאנדקס את האתר בגוגל

• הוסף לסימניות
כמו שאמר @AVRAHAM L
בוורדפרס להכנס ל 'קריאה'
לבין "לבקש ממנועי החיפוש לא לאנדקס את האתר"

• הוסף לסימניות
אם זה לא וורדפרס -
יש קובץ robots.txt שאמורים לערוך אותו.

• הוסף לסימניות
תודה מאד.
אני מבינה שקוד כניסה לאתר זה פשוט גם כן, נכון?

• הוסף לסימניות
באתר רגיל זה קוד של גאווה סקריפט או PHP שבודק את שם המשתמש והסיסמא,
השאלה - מי קובע את המשתמשים ? האם ברישום לאתר, (לדוגמא.. לפי מילוי של שאלון שעונה לקירטורינים מסוימים,) או לפי רשימה מאד מסוימת שאת מגדירה מראש,

בוורדפרס - לכאורה אמור להיות לזה תוסף, אין לי מושג,

• הוסף לסימניות
אם מדובר באתר של וורדפרס, יש אשכול של תוספים כאן,

ואני רואה שם שהמליצו על התוסף הזה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה