דרוש מידע העבירו אותי קופ"ח ללא ידיעתי - מה אני עושה? אנא, תביאו עיצה!

• הוסף לסימניות
לפני כשנה עברתי לקופ"ח לאומית (ממאוחדת) ואני ממתינה בסבלנות שיעבור תקופת ההמתנה ע"מ שאוכל לממש את המענק לידה.
התקשרתי לקופה ע"מ לברר משהו בעניין המענק ולתדהמתי המזכירה שואלת אותי למה אני עוברת קופ"ח, בתגובה עניתי לה שאני לא עוברת קופה ולמה היא שואלת אז נאמר לי שרשום לה שב01.07 אני עוברת למאוחדת.
אציין שאני מאוד נהנית בלאומית ולא אני ולא בעלי לא עשינו שום צעד ע"מ לחזור למאוחדת.
במידה ואני לא יעשה משהו בעניין, בעוד שבוע זה מועבר למאוחדת ואני לא יהיה זכאית למענק וכן אני לא מעוניינת לעבור.
מה אני יכולה לעשות כרגע ע"מ להישאר בקופ"ח הנוכחית?

• הוסף לסימניות
יש איזה טופס מיוחד למלאות במשרד הבריאות לבטל מעבר

אם אתם מרגישים שנעשה לכם עוול בהחלטתכם לעבור קופת חולים, וגיליתם כי תאבדו זכאות לשירות רפואי חיוני עבורכם, תוכלו להגיש בקשה חריגה לביטול המעבר גם בתאריכים קרובים יותר למעבר עצמו דרך נציבות קבילות לחוק ביטוח בריאות ממלכתי במשרד הבריאות. ניתן להגיש קבילה דרך הדואר האלקטרוני: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תפני לקופ"ח לאומית ותבדקי מולם.
פניתי ללאומית והם אומרים שהם רואים שאנחנו עוברים למאוחדת- הם לא רואים מי העביר אותנו.
פנינו למאוחדת והם רואים שאנחנו עוברים אליהם- הם גם כן לא יודעים מי העביר אותנו.

• הוסף לסימניות
רשמית היחידים שיכולים לעבור זה אתם בעצמכם.

מעשית ניתן להעביר אתכם ללא ידיעתכם רק אם יש למישהו את מס' האשראי המלא שלכם.

תפנו במיידית למשרד הבריאות ע"מ שיבטלו את המעבר, נסו גם בטלפון *5400.

• הוסף לסימניות
יש איזה טופס מיוחד למלאות במשרד הבריאות לבטל מעבר

אם אתם מרגישים שנעשה לכם עוול בהחלטתכם לעבור קופת חולים, וגיליתם כי תאבדו זכאות לשירות רפואי חיוני עבורכם, תוכלו להגיש בקשה חריגה לביטול המעבר גם בתאריכים קרובים יותר למעבר עצמו דרך נציבות קבילות לחוק ביטוח בריאות ממלכתי במשרד הבריאות. ניתן להגיש קבילה דרך הדואר האלקטרוני: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלחתי לשם מייל ואין מענה.
מה עוד אני יכולה לעשות ע"מ למנוע את העברה?

• הוסף לסימניות
אני בהלם טוטאלי..............

• הוסף לסימניות
לפני כשנה עברתי לקופ"ח לאומית (ממאוחדת) ואני ממתינה בסבלנות שיעבור תקופת ההמתנה ע"מ שאוכל לממש את המענק לידה.
התקשרתי לקופה ע"מ לברר משהו בעניין המענק ולתדהמתי המזכירה שואלת אותי למה אני עוברת קופ"ח, בתגובה עניתי לה שאני לא עוברת קופה ולמה היא שואלת אז נאמר לי שרשום לה שב01.07 אני עוברת למאוחדת.
אציין שאני מאוד נהנית בלאומית ולא אני ולא בעלי לא עשינו שום צעד ע"מ לחזור למאוחדת.
במידה ואני לא יעשה משהו בעניין, בעוד שבוע זה מועבר למאוחדת ואני לא יהיה זכאית למענק וכן אני לא מעוניינת לעבור.
מה אני יכולה לעשות כרגע ע"מ להישאר בקופ"ח הנוכחית?
אני גם יודעת על מישהו ששיכנעו אותי לעבור והוא לא רצה לעבור והתחילו להעביר אותו מלאומית למאוחדת ללא רצונו והמזכירה שהכירה אותם התקשרה ושאלה את האישה למה בעלך עובר קופה היא גם ענתה כמוך מי העביר אותו?
ואכן זה כמעט פגע לו בהחזרים יקרים שהיה צריך לקבל באותה תקופה.

שימו לב! אם נציגה מאחת מקופ"ח מתקשרת לעניין אתכם ואתם לא מעוניינים לעבור תגידו מיידית אני לא מעוניין/ת בלי להתווכח כנראה שכשמראים מעט התעניינות הם מעבירים ללא ידיעתכם -(אני לא אומרת את זה מידיעה, אלא השערה בלבד!)

• הוסף לסימניות
פניתי למנהלת הסניף של לאומית והיא סידרה את זה מול משרד הבריאות.
תודה רבה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה