- הוסף לסימניות
אני חושב שעיקר הבעיה בעניין הזה הוא לא האם זה נכון או לא שמדובר בעת רצון
ומי אנחנו שנחליט מתי עת רצון ומתי לא
אלא צורת הפרסום של זה
אני לא יודע איך אתם מבינים את זה
אבל כשאני קורא משפט שאומר
"הזדמנות של פעם בחמישים שנה שתשנה לכם את החיים"
תרגום-עזבו אתכם מראש השנה, יום כיפור, נעילה, וכל מה שלימדו אתכם עד היום.
בסופו של דבר אם אתם באמת רוצים שתפילותיכם יתקבלו, זה קורה רק פעם בחמישים שנה אחרי זה קופת העיר סוגרים את השערים (עד השנה הבאה) סוף תרגום
דרך אגב לכל האלה שטוענים שבסופו של דבר זה עוזר לנזקקים זה נכון ומאד חשוב לתרום להם
אבל בואו לא נשכח שהקהל היעד שהם פונים אליו לא משופע בכסף וכל ההבדל הוא שהוא לא עבר את הגבול (הדק) בציבור החרדי בין תורם לנתרם
וכשפונים בצורה כזאת שהיא הטעיה (לכל הדעות) זה להוציא מהאנשים האלה כספים בצורה לא ישרה.
כי איזה אמא לא תתרום 500 שקל (לכל שם) כדי שהבן שלה יחזור הביתה או שהבת תצא מהבית וכל פעם מסבירים לה שאת ההזדמנות הזאת אסור לה לפספס פעם זה ווילנא פעם זה תשע דקות ועוד ועוד
לסיכום ולוואי שנהיה מן התורמים ולא מן הנזקקים
ומי אנחנו שנחליט מתי עת רצון ומתי לא
אלא צורת הפרסום של זה
אני לא יודע איך אתם מבינים את זה
אבל כשאני קורא משפט שאומר
"הזדמנות של פעם בחמישים שנה שתשנה לכם את החיים"
תרגום-עזבו אתכם מראש השנה, יום כיפור, נעילה, וכל מה שלימדו אתכם עד היום.
בסופו של דבר אם אתם באמת רוצים שתפילותיכם יתקבלו, זה קורה רק פעם בחמישים שנה אחרי זה קופת העיר סוגרים את השערים (עד השנה הבאה) סוף תרגום
דרך אגב לכל האלה שטוענים שבסופו של דבר זה עוזר לנזקקים זה נכון ומאד חשוב לתרום להם
אבל בואו לא נשכח שהקהל היעד שהם פונים אליו לא משופע בכסף וכל ההבדל הוא שהוא לא עבר את הגבול (הדק) בציבור החרדי בין תורם לנתרם
וכשפונים בצורה כזאת שהיא הטעיה (לכל הדעות) זה להוציא מהאנשים האלה כספים בצורה לא ישרה.
כי איזה אמא לא תתרום 500 שקל (לכל שם) כדי שהבן שלה יחזור הביתה או שהבת תצא מהבית וכל פעם מסבירים לה שאת ההזדמנות הזאת אסור לה לפספס פעם זה ווילנא פעם זה תשע דקות ועוד ועוד
לסיכום ולוואי שנהיה מן התורמים ולא מן הנזקקים
הנושאים החמים