העבירו לי במייל - משחה דר היימליך - קליר קרם

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הי חברות,
אני זקוקה בדחיפות למשחה של ד"ר היימליך- קליר קרם
,אין להשיג אותה בחנויות כיום,
אולי למישו נותר במקרה?
אני אשלם ע"כ...
תעבירו לכמה שיותר!!!!

יום טוב,

• הוסף לסימניות
האם זה לא המשחה שהייתה עליה הבעיה - שאסרו אותה ממשרד הבריאות
משום שהיא מכילה קרוטיזון

ולמה שלא תפני ישירות אליו , הם גרים בי-ם

בהצלחה ורפוש

• הוסף לסימניות
יש משחה בשם סטופיק
והיא יעילה ממש כמו המשחה ההיא
חיפשתי את ההיא בנרות ולא מצאתי
עד שהגעתי לזאת ונושעתי

קבצים מצורפים

• abb019c85e08e0b11d41b8986346547e.image.400x400-statv-14.jpg
    KB 10.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מה זה המשחה הזו?
איפה משיגים אותה?
צריך מרשם רופא?

• הוסף לסימניות
טבעי בלי מרשם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1255280:
הי חברות,
אני זקוקה בדחיפות למשחה של ד"ר היימליך- קליר קרם
,אין להשיג אותה בחנויות כיום,
אולי למישו נותר במקרה?
אני אשלם ע"כ...
תעבירו לכמה שיותר!!!!

ממליצה לך למחוק את מס'הטלפון המופיע בהודעה הראשונה, לאור מה שקראנו כאן בשבוע שעבר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1255757:
ממליצה לך למחוק את מס'הטלפון המופיע בהודעה הראשונה, לאור מה שקראנו כאן בשבוע שעבר...

הטלפון לא שלי. היא ביקשה להפיץ את המייל והפצתי עבורה.
תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה