- הוסף לסימניות
על מה אתם מדברים? יש לי כבר 4 כאלו. שולחים לכולם...מי שזה מפריע לו בעבודה שיפתח מייל נפרד לעבודה ואת כל השאר למייל השני ואז בזמן העבודה ישאר פתוח רק המייל הזה.
תוך כמה ימים יש להם גם את החדש.
על מה אתם מדברים? יש לי כבר 4 כאלו. שולחים לכולם...מי שזה מפריע לו בעבודה שיפתח מייל נפרד לעבודה ואת כל השאר למייל השני ואז בזמן העבודה ישאר פתוח רק המייל הזה.
מגניב.אני אישית פעם פרסמתי על העברת מיילים חבילת צילום לזוכה
והיא אכן התממשה על הצד הטוב ביותר![]()
לא מתיר לך להכניס אותם למאגר ולשלוח להם פרסומות.אבל רק למיילים של לקוחות שלי, שכבר צילמו, ולכאלה שהתעניינו פעם בצילומים, ולא סגרו בסופו של דבר.
הבעיה היא שזה כמו כרית נוצות,גם אותי זה מפוצץ...
פשוט הודעתי לכל מישסביבי שיפסיקו אחת ולתמיד לשתף אותי בהגרלות, סרטונים, וכל מרעין בישין...
אכן, עכשיו ראיתי שזה מופיע בחוק, תאמת לא חשבתי על זה בכלל...כי זה נעשה כ"כ בחברות וידידות,מותר לשלוח פרסומות אך ורק למי שנתן את רשותו המפורשת לכך.
ואז אני יושבת שעות לסנן מה מהספאמים האלו ראוי למחיקה ומה הגיע באישורי ואני צריכה אותו.אני מעבירה את כל ההודעות מסוג זה לכותרת של קידומי מכירות וככה זה לא מפריע לי משום שכל ההודעות מסוג זה נכנסים לשם ובזמן הפנוי אני מדפדפת בהם...
אפשר לחשוב כמה מיילים כאלו מגיעים.....ואז אני יושבת שעות לסנן מה מהספאמים האלו ראוי למחיקה ומה הגיע באישורי ואני צריכה אותו.
כי אמנם כל מייל שוקל עשרות KB אבל כפול מאות מגיעים לגיגות שלמות שמכבידות לחינם על המקום.
יותר מדי, זה בטוח.אפשר לחשוב כמה מיילים כאלו מגיעים.....![]()
דווקא בגלל זה.אכן, עכשיו ראיתי שזה מופיע בחוק, תאמת לא חשבתי על זה בכלל...כי זה נעשה כ"כ בחברות וידידות,
את צריכה להכיר אותיאני נעשית חברה של כל מי שרק מתקשרת להתעניין...אופי
והן גם תמיד נותנות לי הרי מייל שלהן ואנחנו מדברות כמה פעמים לפעמים. גם אם לא סגרו, הן סוג שמתעניינות בצילום ואוהבות לראות תמונות וכאלה.
העובדה,
שמכל הפעמים שעשיתי את זה רק אחת ביקשה שאמחק את שמה מהרשימה!!
בכל מקרה נקודה למחשבה. תודה.
זה נכון....יותר מדי, זה בטוח.
וזה לא רק המיילים של המכירה או ההגרלה עצמה.
זה כל מי שהאוסף מכר להם את רשימות התפוצה, מה שגורם לשליחה של כעשרות מיילים ביום, ללא הגזמה.
אז אין מה לעשות לתופעה ההזויה הזו?????עקרונית יש.
לכי תחפשי אותם![]()
נכון מאוד.אותי הכי מעצבנים אלה שכבר הסרתי את עצמי מהם וזה לא נקלט! ממשיכים לשלוח שוב ושוב
גם אני קיבלתי הערב את המייל המרגיז הזה.ועכשיו קיבלתי את המייל של הזוכה המאושרת מבית XZY
זה ממייל שחברה שלחה לי כ10 מצטרפות וכמובן לא העברתי
אבל היא צרפה אותי לנמענים ב.....
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים