התייעצות "העבירו ל10 חברות ותכנסו להגרלה" המשודרג!

• הוסף לסימניות
מי שזה מפריע לו בעבודה שיפתח מייל נפרד לעבודה ואת כל השאר למייל השני ואז בזמן העבודה ישאר פתוח רק המייל הזה.
על מה אתם מדברים? יש לי כבר 4 כאלו. שולחים לכולם...
תוך כמה ימים יש להם גם את החדש.

• הוסף לסימניות
תגידו אם אני גולשת בגלוי בכל מיני אתרים אז כל אתר יכול לשלוח לי מה שיחפץ גם שלא נרשמתי?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
אני אישית פעם פרסמתי על העברת מיילים חבילת צילום לזוכה
והיא אכן התממשה על הצד הטוב ביותר :)

• הוסף לסימניות
אני גם מפרסמת למיילים בשיטה הזו, של חבילת צילום ב50%-40% הנחה.
משתלם ממש:)
אבל רק למיילים של לקוחות שלי, שכבר צילמו, ולכאלה שהתעניינו פעם בצילומים, ולא סגרו בסופו של דבר.
הן מעבירות ל8 חברות , ומבחינתי החשיפה הזו אצל ה8 חברות, היא כבר פרסום.
אם אחת מה8 תשלח לי גם מייל עם עוד 8, רק היא נכנסת למאגר, כי היא התעניינה לכאורה ורצתה חבילת צילום,
אבל את כל אלה שכיתבה גם במייל, אני לא מכניסה למאגר!!!

עושה את זה רק אחת לחצי שנה, לא בתדירות גבוהה, וכבר היו 3 זוכות! (ההגרלה הבאה בדרך ;) )

אחת מהן זכתה חודש לפני החלאקה של הבן שלה, הייתה בעננים ומימשה את זה מיד...
זו פלטפורמה לפרסום, אין אפס. כמובן שצריך גם בה לנהוג בהגינות.

• הוסף לסימניות
נשמע שאת באמת משתדלת לנהוג בהוגנות.
אבל שימי לב, מבחינת חוק הספאם זה -
אבל רק למיילים של לקוחות שלי, שכבר צילמו, ולכאלה שהתעניינו פעם בצילומים, ולא סגרו בסופו של דבר.
לא מתיר לך להכניס אותם למאגר ולשלוח להם פרסומות.
לא לקוחה וודאי לא מי שסתם התעניינה.
מותר לשלוח פרסומות אך ורק למי שנתן את רשותו המפורשת לכך.

• הוסף לסימניות
גם אותי זה מפוצץ...
פשוט הודעתי לכל מישסביבי שיפסיקו אחת ולתמיד לשתף אותי בהגרלות, סרטונים, וכל מרעין בישין...
הבעיה היא שזה כמו כרית נוצות,
מה שכבר שלחו לך מספיק כדי לפרנס שליחת ספאמים בעשור הקרוב.

• הוסף לסימניות
מותר לשלוח פרסומות אך ורק למי שנתן את רשותו המפורשת לכך.
אכן, עכשיו ראיתי שזה מופיע בחוק, תאמת לא חשבתי על זה בכלל...כי זה נעשה כ"כ בחברות וידידות,
את צריכה להכיר אותי:) אני נעשית חברה של כל מי שרק מתקשרת להתעניין...אופי:)
והן גם תמיד נותנות לי הרי מייל שלהן ואנחנו מדברות כמה פעמים לפעמים. גם אם לא סגרו, הן סוג שמתעניינות בצילום ואוהבות לראות תמונות וכאלה.
העובדה,
שמכל הפעמים שעשיתי את זה רק אחת ביקשה שאמחק את שמה מהרשימה!!
בכל מקרה נקודה למחשבה. תודה.

• הוסף לסימניות
אני מעבירה את כל ההודעות מסוג זה לכותרת של קידומי מכירות וככה זה לא מפריע לי משום שכל ההודעות מסוג זה נכנסים לשם ובזמן הפנוי אני מדפדפת בהם...
ואז אני יושבת שעות לסנן מה מהספאמים האלו ראוי למחיקה ומה הגיע באישורי ואני צריכה אותו.
כי אמנם כל מייל שוקל עשרות KB אבל כפול מאות מגיעים לגיגות שלמות שמכבידות לחינם על המקום.

• הוסף לסימניות
ואז אני יושבת שעות לסנן מה מהספאמים האלו ראוי למחיקה ומה הגיע באישורי ואני צריכה אותו.
כי אמנם כל מייל שוקל עשרות KB אבל כפול מאות מגיעים לגיגות שלמות שמכבידות לחינם על המקום.
אפשר לחשוב כמה מיילים כאלו מגיעים.....:)

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב כמה מיילים כאלו מגיעים.....:)
יותר מדי, זה בטוח.
וזה לא רק המיילים של המכירה או ההגרלה עצמה.
זה כל מי שהאוסף מכר להם את רשימות התפוצה, מה שגורם לשליחה של כעשרות מיילים ביום, ללא הגזמה.

• הוסף לסימניות
אכן, עכשיו ראיתי שזה מופיע בחוק, תאמת לא חשבתי על זה בכלל...כי זה נעשה כ"כ בחברות וידידות,
את צריכה להכיר אותי:) אני נעשית חברה של כל מי שרק מתקשרת להתעניין...אופי:)
והן גם תמיד נותנות לי הרי מייל שלהן ואנחנו מדברות כמה פעמים לפעמים. גם אם לא סגרו, הן סוג שמתעניינות בצילום ואוהבות לראות תמונות וכאלה.
העובדה,
שמכל הפעמים שעשיתי את זה רק אחת ביקשה שאמחק את שמה מהרשימה!!
בכל מקרה נקודה למחשבה. תודה.
דווקא בגלל זה.
אני יכולה להגיד לך שאני נמצאת בכעשר רשימות תפוצה של חברות עם כל מיני עסקים, ושל כל מיני בעלי מקצוע שעזרו לי בעבר וחשבו שזו סיבה מספקת לשלוח לי פרסומות מכאן ועד ההודעה החדשה.

• הוסף לסימניות
יותר מדי, זה בטוח.
וזה לא רק המיילים של המכירה או ההגרלה עצמה.
זה כל מי שהאוסף מכר להם את רשימות התפוצה, מה שגורם לשליחה של כעשרות מיילים ביום, ללא הגזמה.
זה נכון....:mad::(
אין על זה שום איסור בחוק???:mad:

• הוסף לסימניות
אותי הכי מעצבנים אלה שכבר הסרתי את עצמי מהם וזה לא נקלט! ממשיכים לשלוח שוב ושוב

• הוסף לסימניות
ועכשיו קיבלתי את המייל של הזוכה המאושרת מבית XZY

זה ממייל שחברה שלחה לי כ10 מצטרפות וכמובן לא העברתי
אבל היא צרפה אותי לנמענים ב.....
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
ועכשיו קיבלתי את המייל של הזוכה המאושרת מבית XZY

זה ממייל שחברה שלחה לי כ10 מצטרפות וכמובן לא העברתי
אבל היא צרפה אותי לנמענים ב.....
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
גם אני קיבלתי הערב את המייל המרגיז הזה.
דיווחתי כספאם בגוגל וברב מסר.
לרב מסר פירטתי אודות המבצע המתוחכם לאיסוף מיילים.

• הוסף לסימניות
הכי הכי מעצבן שאיזה חברה "מסורה" שלחה בתוך ה10 את המייל של העבודה שלי, האירגוני החסום לגלישה בנט
אז גם להתנתק מכל הספאמים האלו אני לא יכולה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה