דרוש מידע העברה בטעות של הבנק על סך מיליון ש''ח האם ניתן לתבוע את הבנק?

• הוסף לסימניות
הבנק העביר לנו בטעות מיליון ש''ח לעובר ושב והוציא את זה כעבור יומיים בטענה שזה היה בטעות ומוכנים לתת מסמך שרשום שזה טעות, עכשיו אנחנו צריכים להגיש את ההכנסות שלנו לארה''ב, ובשביל זה צריכים הצהרת בנקים שעולה לנו כסף, האם יש מה לעשות? האם באמת צריך בשביל טעות של בנק הצהרת בנקים לארה''ב?

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זה "הצהרת בנקים", ולמה צריך את זה?

• הוסף לסימניות
הבנק העביר לנו בטעות מיליון ש''ח לעובר ושב והוציא את זה כעבור יומיים בטענה שזה היה בטעות ומוכנים לתת מסמך שרשום שזה טעות, עכשיו אנחנו צריכים להגיש את ההכנסות שלנו לארה''ב, ובשביל זה צריכים הצהרת בנקים שעולה לנו כסף, האם יש מה לעשות? האם באמת צריך בשביל טעות של בנק הצהרת בנקים לארה''ב?
לא הייתי רץ למלאות FBAR בשביל כזה אירוע...

• תודה
Reactions: tbh
  • הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, אבל מה זה "הצהרת בנקים", ולמה צריך את זה?
אם זה נורא מעניין אותך:
ואם אנגלית זאת לא השפה הראשונית:

• הוסף לסימניות
אם זה נורא מעניין אותך:
ואם אנגלית זאת לא השפה הראשונית:
FBAR מוכר לי. אבל זה לא עולה כסף...

• הוסף לסימניות
שימו לב שFBAR מגישים על חשבון בנק מחוץ לארה"ב אם במהלך השנה היה בו יותר מ10,000 דולר ברגע נתון
כך שאם היה לכם מעבר ל32,000 שח בערך, אתם כבר מחויבים להגיש
ולהשמיט שורה כזאת לא מומלץ גם אם זה העברה שגויה

• הוסף לסימניות
לדעתי, תבקשו מהבנק את המסמך ותשמרו את זה
אל תגישו FBAR
אם בעתיד יעשו לכם בעיות על זה, תמיד תוכלו להציג את המסמך מהבנק
כך אני הייתי עושה בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה