צריך שהמעביר (לא המוטב) יפנה לבנק שקיבל ולדווח על טעות .מה ניתן לעשות אם עשיתי העברה והיה טעות במספר החשבון.
מדובר בהעברה מבנק אחד לבנק אחר (פאג"י לפועלים) וכבר עברו כמה ימים כך שלא ניתן לבטל.
יש מה לעשות?
יש איך להגיע לבעל החשבון?
תודה רבה
אפשרות שניה זה לשלוח שקל לחשבון שנכנס לו הסכום ולבקש בהערה שיצור קשר עםהמס' שלכם.צריך שהמעביר (לא המוטב) יפנה לבנק שקיבל ולדווח על טעות .
הם יבררו את הענין עם בעל החשבון.
במידה והוא יודה הכסף יחזור חזרה למעביר.
אם יכחיש יש צורות לטפל בזה.
אין פה ענין של הודאהצריך שהמעביר (לא המוטב) יפנה לבנק שקיבל ולדווח על טעות .
הם יבררו את הענין עם בעל החשבון.
במידה והוא יודה הכסף יחזור חזרה למעביר.
אם יכחיש יש צורות לטפל בזה.
מבירור שלי, אם הוא יכחיש הבנק לא יוכל להוציא את הכסף. וצריך להגיש תביעה בעניין.אין פה ענין של הודאה
אם הכסף נכנס הבנק שלו יראה את זה
הנושא הוא שאסור להוציא כסף מהחשבון שלו ללא אישורו
ואמנם אין סיבה אמיתית לדאגה כי אנשים לא מסתבכים בעניין.מבירור שלי, אם הוא יכחיש הבנק לא יוכל להוציא את הכסף. וצריך להגיש תביעה בעניין.
כבנקאית לשעבר, ידוע לי אחרת, אבל נניח לזהמבירור שלי, אם הוא יכחיש הבנק לא יוכל להוציא את הכסף. וצריך להגיש תביעה בעניין.
אף בנקאי לא עובר על ההעברות כדי לראות ששם המוטב תואם את שם בעל החשבון המקבל.זה בטוח הגיע למישהו אחר?
אם מדובר במס' חשבון לא קיים, הבנק אליו הועבר הכסף יבצע החזר זיכוי.
ו @קומבינה ,אם את כבר כאן, האם עצם העובדה שנוקבים בשם המוטב ומס' החשבון לא תואם לשם המוטב לא מעבירה את האחריות אל הבנק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים