העברה מאפטר לפרימייר

• הוסף לסימניות
קרה לי כבר כמה פעמים, אני עושה מסכה באפטר על קטע, מעבירה לפרימייר, באפטר זה נראה בסדר, בפרימייר הוא מקבל הילה מוזרה, צבעונית או לבנה?

קבצים מצורפים

• 2012-04-30_191159.jpg
    KB 339.6 · צפיות: 18
  • 2012-04-30_191233.jpg
    KB 363 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תייצאי את הקטע בלי שקיפות, הפעם את ממילא לא זקוקה לה
תבחרי losles ולא losles with alfha

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;761950:
תייצאי את הקטע בלי שקיפות, הפעם את ממילא לא זקוקה לה
תבחרי losles ולא losles with alfha

אני מביאה את הקטעים לפרימייר דרך import מה את מתכונת losles ולא losles with alfha לא הבנתי, סליחה ותודה על ההתיחסות.

• הוסף לסימניות
התכוונתי שתסגרי, את הקטע באפטר לפני היבוא
ביצוא, (CTRL+M)
תבחרי באאוטפוט: לוסלס
מדברייך מובן שאת לא מייצאת מאפטר, אלא מייבאת לפריימיר כקובץ פתוח
אם כן, SORY
אין לי מושג לגבי הבעיה
אולי מישהו אחר יוכל לעזור
(כשאני מנסה לייבא פרויקט פתוח מאפטר לפרימייר
פרימייר פשוט לא מגיב)

• הוסף לסימניות
תנסי לשים את הקטע בלי המסכה בפרימייר, ומשם דרך דינמיק לינק, תחליפי לקומפוזיציה באפטר
ואז לשים את המסכה, אולי כך זה יהיה יותר טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;762394:
תנסי לשים את הקטע בלי המסכה בפרימייר, ומשם דרך דינמיק לינק, תחליפי לקומפוזיציה באפטר
ואז לשים את המסכה, אולי כך זה יהיה יותר טוב.

זה עזר, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה