העברה ממסרטה למחשב

• הוסף לסימניות
יש לי מסרטה דיגיטלית (כרטיס זכרון) של קנון (Legria HF R206)
אבל לא מצליחה להעביר קבצי הסרטה למחשב.
יש לה חיבור USB אבל המחשב לא מזהה אותו,
ניסיתי להעביר את כרטיס הזכרון למצלמה, ואז יכולתי להעביר את קבצי התמונות (סטילס) אבל לא את קבצי ההסרטה.
בחנות הצילום חיברו את הכרטיס דרך קורא כרטיסים - והקבצים נפתחו יופי.
הבעיה כנראה אצלי במחשב.
למישהו יש מושג מה עושים?
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
לקנות קורא כרטיסים

• הוסף לסימניות
תודה, מטי.
אני מניחה שזה יהיה פתרון ברירת המחדל,
השאלה אם יש דרך לחבר את המסרטה ישירות למחשב.

• הוסף לסימניות
אולי צריך להתקין מקודדים ע"מ להרחיב את קריאת הסיומות של ההסרטות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וויני פו;1009402:
תודה, מטי.
אני מניחה שזה יהיה פתרון ברירת המחדל,
השאלה אם יש דרך לחבר את המסרטה ישירות למחשב.

זה גם טוב יותר למצלמה...
(עד כמה שידוע לי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;1012576:
זה גם טוב יותר למצלמה...
(עד כמה שידוע לי)

בהחלט.
גם מבחינת המצלמה עצמה - והחיבורים.
וגם מונע תקלות של שפיכת קפה על המצלמה:(
או נפילתה.:mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה