העברות כספים באינטרנט ? לא לבעלי טלפון בקומה הכשרה

• הוסף לסימניות
בעת ביצוע העברה באינטרנט (מרכנתיל)
הבנק שולח קוד אימות דרך מסרון

מכיון שאין תחת ידי פלאפון שאפשר לשלוח SMS
אני לא יכול לבצע העברות אינטרנטיות !!!

מה אתם אומרים ?
מישהו נתקל בזה

• הוסף לסימניות
אצלינו (בנק הפועלים) הם מציעים גם אפשרות של שיחה קולית, נח מאד!

אולי שווה להציע את זה לבנק...

• הוסף לסימניות
זה משהו חדש בימים האחרונים במרכנתיל/דיסקונט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סגלית;n5110303:
בעת ביצוע העברה באינטרנט (מרכנתיל)
הבנק שולח קוד אימות דרך מסרון

מכיון שאין תחת ידי פלאפון שאפשר לשלוח SMS
אני לא יכול לבצע העברות אינטרנטיות !!!

מה אתם אומרים ?
מישהו נתקל בזה

כן. אני נתקלתי.
בשיחה עם פקידה שלהם, היא אמרה לי, שכשמעבירים סכום מעל 999 ש"ח, ישלח SMS.
היא יעצה לי להעביר עד סכום של 999,
ואם צריך סכום גדול יותר אפשר בכמה העברות פחות מ-1,000 כל פעם.

הערתי לה על כך שזה מגביל הרבה מהציבור החרדי.
היא אמרה שמטפלים בזה...

• הוסף לסימניות
אני גם נתקלתי בזה מה שעשיתי עברתי להכניס את הטל שלי לקבלת SMS והכנסתי את הכשר שלי וזה הוא הסתפק בזה לא בדק אם באמת מקבל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;n5110450:
אני גם נתקלתי בזה מה שעשיתי עברתי להכניס את הטל שלי לקבלת SMS והכנסתי את הכשר שלי וזה הוא הסתפק בזה לא בדק אם באמת מקבל

הוא לא מסתפק בזה אצלי
מקווה שהצפת הבעיה תגרום ללקוחות לדרוש את שלהם

• הוסף לסימניות
יש כבר הוראה מבנק ישראל לבנקים לספק פתרון קולי לאימות, וזאת לאור פעילותו של ח"כ מקלב.

• הוסף לסימניות
כן גם אני נתקלתי, ובשבילי זה סיבה לסגור את החשבון.
כל השימוש שלי באינטרנט זה בעיקר בשביל העברות.

• הוסף לסימניות
הבעיה קיימת גם ברכישה באתרים בחו"ל עם ויזה כא"ל מדוע אין אפשרות של הודעה קולית כמו בנק הפועלים

• הוסף לסימניות
למה בכלל צריך הודעה [קולית או טקסט, לא משנה כרגע] בשביל לבצע העברה?
בפועלים לא צריך שום הודעה, גם בסכום של 50,000 שקל [מעבר לזה א"א בכלל דרך האתר].
רק ח"פ צריך לבצע כביכול רישום שהמחשב הזה "שלך", ולאחמ"כ אפשר לבצע העברות ללא הודעות כלל וכלל.

• הוסף לסימניות
מילא הבנקים האלו.
מה תגידו על זה שגם בבנק ירושלים, שנקרא בנק שעיקר פעילותו עם הציבור החרדי, זה כך. ולכל סכום, ללא סף מינימלי.
מחכים לאפריל 18.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avim10;n5112082:
מילא הבנקים האלו.
מה תגידו על זה שגם בבנק ירושלים, שנקרא בנק שעיקר פעילותו עם הציבור החרדי, זה כך. ולכל סכום, ללא סף מינימלי.
מחכים לאפריל 18.

דווקא בבנק ירושלים זה מאופשר כבר מספר חודשים, אם המספר המוגדר בחשבון הוא מספר כשר תקבלו לאחר בקשת הקוד הודעה קולית עם הקוד לטלפון הכשר.

השאלה היא על הבנק ה"חרדי הגדול" פאג"י... שישנם פעולות שהוא מאפשר רק עם SMS.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;n5111983:
למה בכלל צריך הודעה [קולית או טקסט, לא משנה כרגע] בשביל לבצע העברה?
בפועלים לא צריך שום הודעה, גם בסכום של 50,000 שקל [מעבר לזה א"א בכלל דרך האתר].
רק ח"פ צריך לבצע כביכול רישום שהמחשב הזה "שלך", ולאחמ"כ אפשר לבצע העברות ללא הודעות כלל וכלל.

בפועלים הוא מבטיח שזה חד פעמי ובמציאות הוא מבקש שוב קוד מישהו יודע למה אולי הגדרות אצלי

• הוסף לסימניות
אתה צריך להגדיר שזה המחשב שלך.
ולאחמ"כ, בכל פעם שאתה מנקה היסטוריה או למשל מפעיל את ccleaner, אתה צריך שוב פעם מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה