העברת אנשי קשר מאייפון לאייפון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך ניתן בקלות להעביר רשימת אנשי קשר מאייפון לאייפון?

אשמח לכל תשובה היות ואין לי מושג איך עושים את זה...

תודה מראש לכל המסייעים והמשך יום מוצלח!

• הוסף לסימניות
הכי הכי פשוט זה דרך הבלוטות'.. ברגעים ספורים...
אם לא, אז דרך המייל.

• הוסף לסימניות
שזה אומר?
איך אני עושה את זה?
לאייפון יש בלוטות'?
אם תוכלי להדריך אותי... כי אין לי מושג בזה...

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomoo;835572:
שזה אומר?
איך אני עושה את זה?
לאייפון יש בלוטות'?
אם תוכלי להדריך אותי... כי אין לי מושג בזה...

תודה מראש.

לא הבנתי של מי האייפון?...

תפתח בהגדרות קישוריות/בלוטות'-שם זה נמצא, תפעיל את הבלוטות' בשני המכשירים, תקיש על 'ניתן לגילוי' בשניהם, ולאחר שהמכשיר שלך יקלוט את המכשיר השני, תשתף [באנשי קשר עצמם במכשיר יש אופציות של העברה, אחד מהם נקראת 'שיתוף', ותבחר לשתף בבלוטות']..
ומייל-תפתח על שולחן העבודה שם יש לך GMAIL תשלח לחשבון מייל שיש לההוא עם האיפון שאליו אתה רוצה להעביר, והוא משם יוריד את המייל עם האנשי קשר, ישירות למכשיר שלו.

מקווה שהובנתי..

• הוסף לסימניות
האייפון של הבוס.

את החלק הראשון הבנתי.
את החלק השני לא ממש, אבל אני אנסה ואעדכן בהתפתחויות...

תודה על הרצון והנכונות!
המשך יום נפלא.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשאול את זה בפורום של תפוז ? שם כנראה יותר מבינים באייפונים... :)

• הוסף לסימניות
ענו לי כבר בפורום של רשתות ותוכנה תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה