העברת אתר לשרת חדש - המשך

• הוסף לסימניות
למי שעקב אז בשעה טובה הצלחתי לתקשר עם השרת החדש
כעת נפתח לי וורדפרס,
השלב הבא הוא להעביר את התיקיה של האתר לשרת החדש
משהו ניסה פעם ויודע איך עושים כזה דבר? מוסיפים בוורדפרס או ב- c-panel?

• הוסף לסימניות
לא עקבתי, אבל יש תוסף ידוע להעברת אתרים (וורדפרס) all in one migraitin (משוה כזה),
כדאי להשתמש בזה

• הוסף לסימניות
למי שעקב אז בשעה טובה הצלחתי לתקשר עם השרת החדש
כעת נפתח לי וורדפרס,
השלב הבא הוא להעביר את התיקיה של האתר לשרת החדש
משהו ניסה פעם ויודע איך עושים כזה דבר? מוסיפים בוורדפרס או ב- c-panel?
תבקש מחברת האחסון שלך לבצע את המעבר, אם הם לא עושים זאת, כנראה שלא אכפת להם?
בכל אופן אולי המדריך הזה שלנו יעזור -
https://myhost.co.il/בלוג/כיצד-להעביר-אתר-וורדפרס

• הוסף לסימניות
תבקש מחברת האחסון שלך לבצע את המעבר, אם הם לא עושים זאת, כנראה שלא אכפת להם?
בכל אופן אולי המדריך הזה שלנו יעזור -
https://myhost.co.il/בלוג/כיצד-להעביר-אתר-וורדפרס
לא עקבתי, אבל יש תוסף ידוע להעברת אתרים (וורדפרס) all in one migraitin (משוה כזה),
כדאי להשתמש בזה
הבעיה העיקרית היא שהכניסה לאתר הישן נחסמה לגמרי ויש לי רק את התיקיה שהלקוח הוריד עמוסה בהמון דברים, כך שכל האופציות איך להעביר מהאתר הישן סגורות בפני, ניסיתי כבר עם איזה מדריך אבל כל ההדרכות הולכות איך להעביר מהאתר הישן, יש מה לעשות במצב כזה?

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית היא שהכניסה לאתר הישן נחסמה לגמרי ויש לי רק את התיקיה שהלקוח הוריד עמוסה בהמון דברים, כך שכל האופציות איך להעביר מהאתר הישן סגורות בפני, ניסיתי כבר עם איזה מדריך אבל כל ההדרכות הולכות איך להעביר מהאתר הישן, יש מה לעשות במצב כזה?
אתה אז צריך גיבוי שלם של קבצי האתר ומסד הנתונים.

• הוסף לסימניות
אתה אז צריך גיבוי שלם של קבצי האתר ומסד הנתונים.
קודם כל אני את, יש חגורה אדומה, לא?
עכשיו יש לי תיקיה עמוסה, מה עושים איתה בדיוק? גם קבצי התקנה יש הרבה, אני לא מתכנתת אלא סה"כ בונת אתרים ולא ממש מבינה בזה...
אולי אפשר הסבר באישי?

• הוסף לסימניות
קודם כל אני את, יש חגורה אדומה, לא?
עכשיו יש לי תיקיה עמוסה, מה עושים איתה בדיוק? גם קבצי התקנה יש הרבה, אני לא מתכנתת אלא סה"כ בונת אתרים ולא ממש מבינה בזה...
אולי אפשר הסבר באישי?
תשלחי תצלום מסך של הקבצים שיש לך בפרטי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה