עזרה העברת דיסק שמע לאונקי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי בעיה בכונן הדיסקים במערכת הסטריאו.
אני מנסה להעביר את הדיסקים לאונקי ולא בכולם מצליחה.
האם יש בעיה טכנית להעתיק בחלק מהדיסקים?
יש אפשרות להתגבר עליה?

• הוסף לסימניות
אם הוא נצרב כדיסק שמע א"א להעתיק אותו ע"י העתק-הדבק, אפשר להעתיק או עם מדיה פלייר >העתקת תקליטורים (או משהו דומה) או עם פורמט פקטורי.

• הוסף לסימניות
יש תוכנת הגנה מפני צריבה על חלק מהדיסקים (זכויות יוצרים וכו'), בדיסקים של חבורת תרי"ג לדוגמא

• הוסף לסימניות
אם הוא נצרב כדיסק שמע א"א להעתיק אותו ע"י העתק-הדבק, אפשר להעתיק או עם מדיה פלייר >העתקת תקליטורים (או משהו דומה) או עם פורמט פקטורי.
יש לכם אולי לינק להורדת התוכנה?

• הוסף לסימניות
יש תוכנת הגנה מפני צריבה על חלק מהדיסקים (זכויות יוצרים וכו'), בדיסקים של חבורת תרי"ג לדוגמא
ואין דרך להתגבר על זה?
אני כמובן מדברת על דיסקים שקניתי בכסף מלא רק שאין יל אפשרות טכנית לשמוע אותם

• הוסף לסימניות
מאוד יכול להיות שיש לכם את התוכנה בשולחן עבודה כבר, זה מגיע מותקן מראש עם המחשב
תחפשו סמל כזה
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
ואין דרך להתגבר על זה?
אני כמובן מדברת על דיסקים שקניתי בכסף מלא רק שאין יל אפשרות טכנית לשמוע אותם
יש, רק שזה מסובך קצת וצריך מישהו שיעמוד ליד המחשב ויסביר
תנסו קודם את מה שאמר @בני 2 , בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה אחרת להוריד?
תודה רבה!

קבצים מצורפים

• תמונה2.jpg
    תמונה2.jpg
    KB 16.3 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה