העברת דירה - הבו עצות

• הוסף לסימניות
מחפשת שרות הובלות, אמינים ומומחים שלא יפשלו אותי ויהרסו את כל הרהיטים.
אם יש לכם נסיון טוב עם חברה אשמח לקבל המלצות
בינתיים כל מי ששאלתי אותו על הובלות אמר לי שנהרסו לו דברים
אין כזה דבר לעבור בלי לשבור את הכל?:(
וכן אשמח לעצות וטיפים מנסיונכם איך נכון ויעיל לארוז
ומה אפשר לעשות בשביל להגן כמה שיותר על רהיטים ומוצרי חשמל
ובכלל איך עוברים את זה??:confused:

• הוסף לסימניות
מסמנים כל חדר בצבע
ועל כל ארגז מדביקים ניר ממו בצבע שקבעו.
הסבלים מפרקים זאת לתוך החדרים המיועדים וחצי בלגן נחסך

• הוסף לסימניות
לעטוף בקרטונים את כל הפינות של המוצרי חשמל והרהיטים,ומסביב לעטוף בגליל כזה נצמד,בימיוחד שידות ודברים מעץ...ולהיות עם ההובלה בטעינה וופריקה שלא ירגישו חופשי לזרוק ולהעביר רניטים בזלזול.

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו הובלה והיינו מאד מרוצים. לא נשבר כלום, והם עטפו בעצמם את פלטת השולחן, את היכסאות, ודאגו להראות לי לפני העברה את כל השריטות על המקרר כדי שאדע שזה היה קודם. הייתי מאד מרוצה. באיזה איזור את צריכה? (אני לא זוכרת איך קוראים להם, אך אם תרצי אנסה לברר)
ובכלל, אל תקחי את זה כל כך קשה, תתארגני כמה שאת יכולה והשאר נסי לזרום עם זה... (זכור לי ממש כחויה)

• הוסף לסימניות
אולי יש כאלה מתוקתקים שאין כדוגמתם. אבל אצלי, כמה שהייתי מאורגנת: ה כ ל היה ארוז כהלכה מודבק במדבקות צבעוניות לפי חדרים, עטוף עם סליל נליון נצמד מקצועי (כחול כזה, כמו של זגגים) בבוקר ההעברה נשאר רק עוד משהו, ועוד משהו, ועוד משהו, ועוד משהו... איך נמנעים מהמשוהים הללו? לא יודעת. כי הם כמעט הטריפו עלי את דעתי בלחץ הזה של המעבר. דבר אחד טוב שעשיתי ואני זוכרת אותו כהקלה גדולה: הכנתי מזוודות עם ציוד כאילו אני נוסעת לכמה ימים, וכך יכולתי לפרוק בנחת כשהדברים הנחוצים נמצאים בהשג יד.

• הוסף לסימניות
לנו היה מוביל מצוין.
אפילו לא בררנו,(טוב, היינו חסרי נסיון אבל לפעמים התמימות משתלמת...) פתחנו ספר טלפונים ראינו "הובלות אפי"( אולי בעצם רפי? זה היה לפני כחמש וחצי שנים) והזמנו.
מאוד נהננו ממנו!!!
ובנכתב בצידו אומר, שקחי בחשבון שזה כמו ערב פסח- עובדים, עובדים עובדים ותמיד נשאר מה לארוז ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;644394:
אנחנו לקחנו הובלה והיינו מאד מרוצים. לא נשבר כלום, והם עטפו בעצמם את פלטת השולחן, את היכסאות, ודאגו להראות לי לפני העברה את כל השריטות על המקרר כדי שאדע שזה היה קודם. הייתי מאד מרוצה. באיזה איזור את צריכה? (אני לא זוכרת איך קוראים להם, אך אם תרצי אנסה לברר)
ובכלל, אל תקחי את זה כל כך קשה, תתארגני כמה שאת יכולה והשאר נסי לזרום עם זה... (זכור לי ממש כחויה)

תודה על העידוד:)
אני צריכה באזור המרכז
ומאוד יעזור לי אם תוכלי לברר

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח להמלצות, באזור המרכז. שמענו על "הובלות אחים לוי", ו"אלוף ההובלות" מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
עושה רושם שקצת מלחיץ אותך העסק, יש לי פתרון בשבילך קצת יקר...
את יכולה לקחת חברת הובלות שהם גם אורזים את הקרטונים,
הם באים מצוידים ומאורגנים: ארגזים, נילונים, דפים וכו' ואורזים בצורה מדהימה!
כולל כל מכשירי החשמל והריהוט. ואח"כ פורקים את הקטונים לפי החדרים שפינו.
ויש להם גם אחראיות.(מה שהופך את עבודתם לזהירה יותר כי אין להם ענין לשלם נזקים)
בת משפחתינו לקחה אותם ונהנתה עד הגג, היא רק ישבה רגל על רגל וצפתה בנעשה...
היא טענה שזה שווה כל שקל!!! רק שזה קצת הרבה יקר...

• הוסף לסימניות
אחים לוי מעולים.

• הוסף לסימניות
לקחנו הובלות לרמן, באשדוד. היו באמת מעולים,

• הוסף לסימניות
משהו חשוב: מחשב, כלי כסף, תכשיטים - רק אתכם, ברכב שלכם (או של ידידיכם) וכמובן - לכתוב רק בקודים מה יש שם...

• הוסף לסימניות
חברות הובלות נותנות ביטוח, לא תמיד, באם יישבר או יינזק משהו באשמתם.
כדאי לברר נקודה זו.

• הוסף לסימניות
1. רהיטים. מנסיון של הרבה העברות: קודם כל קחו בחשבון שבכל העברת דירה חייבים לקבל איזו שריטה או שניים, במקרה הטוב.
וחברת ההובלות הטובה ביותר לא תרכיב ארון ממש פרפקט כמו שהוא היה בהרכבה הראשונית שלו.
תשתדלו לקחת את זה באיזי, אבל אל תמנעו מלמצוא פתרונות למזער נזקים.

א. הכי טוב, ברהיטים שזה רלוונטי, להתקשר לאבא של הרהיט - החברה שהרכיבה אותו במקור ולבקש פירוק והרכבה. הם מכירים אותו, יש להם אפשרות להחליף חלק שניזוק, והם משתדלים הכי שהרהיט יראה כמו חדש.
(שיא רהיט לדוגמא העבירו ספריה גם אחרי יותר מ10 שנים מאז שהיא נקנתה, ועל סדק בזכוכית של הויטרינה שנהיה להם בידיים תוך כדי התקנה, הם באו שוב ושוב כמה פעמים, לקחת מידות ולהתקין זכוכית חדשה עד שהיה מושלם)

ב. אם אין אפשרות שהחברה תבצע זאת, שווה לשלם עוד כמה מאות שקלים לנגר פרטי שיפרק, יקח וירכיב את הארונות.

ג. והכי כדאי שהרכבת הארונות בדירה החדשה תעשה בניחותא לפחות יום קודם להעברה. ישוב הדעת כשמעבירים ומתקינים, המעברים שלא חסומים עם קרטונים, והשקט, יכולים למנוע הרבה צער. ואח"כ ביום של ההעברה צ'יק צ'ק הכל נכנס ישר למקום.

2. הטיפ של הסימון בצבעים לפי חדרים מקל נורא. יש להשיג מדבקות צבעוניות גדולות מאוד, תחליף לדפי ממו. ובשביל להקל על העובדים הכי טוב לתלות בדירה החדשה על כל דלת דף עם המדבקה בצבע המתאים

נכתב ע"י רעות כהנא;644917:
את יכולה לקחת חברת הובלות שהם גם אורזים את הקרטונים,
הם באים מצוידים ומאורגנים: ארגזים, נילונים, דפים וכו' ואורזים בצורה מדהימה!
כולל כל מכשירי החשמל והריהוט. ואח"כ פורקים את הקטונים לפי החדרים שפינו.
ויש להם גם אחראיות.(מה שהופך את עבודתם לזהירה יותר כי אין להם ענין לשלם נזקים)
בת משפחתינו לקחה אותם ונהנתה עד הגג, היא רק ישבה רגל על רגל וצפתה בנעשה...
היא טענה שזה שווה כל שקל!!! רק שזה קצת הרבה יקר...

מי שקשה לו מאוד, עקב חוסר כח או זמן, אזי אם ההובלה באמת אחראית והעובדים אמינים (-שזה אומר רק יהודים), אז הפתרון הזה אכן פנטסטי,
מה שלדעתי מפסידים בצורה הזו, זו ההזדמנות לזרוק, למיין, וכו' כשאורזים, ולהחליט על סדרים חדשים בדירה החדשה, כשמפרקים.

אחרי שהעובדים יניחו כל דבר במקומו אפילו בבלאגן, זה כבר לא יהיה זה.

העברת דירה היא הזדמנות לסדר יסודי, אפילו יותר מפסח.

• הוסף לסימניות
עוד כמה טיפים: (אפרופו טיב, הפועלים הערבים חושבים להתפרנס רק מהטיבים, שיהיה לכם ברור שאתם לא חייבים לתת להם את הסכום שהם מבקשים, ולא בזה נמדד טיב השירות. אבל הם לא צריכים לדעת מראש כמה הם (לא) יקבלו)

א. אם תשיגו הובלה עם עובדים יהודיים בלבד תחסכו המון עוגמת נפש וגם על הדרך תפרנסו יהודים (שזה יותר חשוב מצדקה)

ב. לסכם מראש עם בעל הבית על מחיר בכתב. שיבוא אליכם הביתה ויראה את התכולה והקומה, בשביל שלא תחטפו שוק שהוא רוצה עוד כמה מאות שקלים (למשל כי אמרתם לו דירת 3 חדרים סטנדרטית, אבל אצלו מקפיא זה לא בסטנדרט, או שמא על קומה שלישית זה עוד תוספת תשלום)
לודא איתו מראש:
האם המחיר כולל פירוקים שונים כמו: דלת המקרר אם היא לא תכנס במעבר וכו'
כמה פועלים הוא מביא וזמן משוער-מאז שהם מגיעים עד שיסימו לפרוק,

ג. לעמוד על זה שיובילו אותכם ראשונים על הבוקר. אז: 1. העמידה בזמן שקבעו לכם היא הגיונית. 2. יש לפועלים מרץ סבלנות וכח.

והעיקר הרבה סיעתא דשמיא ותזכרו שרק בידו לרפד את ההעברה ולהפוך אותה לחויה ואטרקציה גדולה.

• הוסף לסימניות
תתפללו שהכל יעבור בשלום. ואפילו עם המוביל הכי טוב קורים פישולים...
אצלנו אחרי ההובלה, לפני שהפועלים [הערבים] הלכו, בעל הבית נעמד ליד הדלת ושואל-קובע אם אנחנו נותנים טיפ. כשבעלי הוציא סכום מסויים, [לא קטן] הוא שואל: למי מהם אתם רוצים לתת את זה...
כלומר, עוד שטר כזה לפועל השני.
אה, ועוד משהו. כשהגיעו הפועלים, בעל הבית אמר: המחיר שאמרנו הוא כשהפועלים עובדים לבד, ואני יושב במשאית ואומר תהילים, אם תוסיפו עוד אלף ש"ח אני מצטרף לעבודה וזה ילך יותר מהר.
בפועל, אחרי שהוספנו בלית ברירה, כל רגע היו לו תירוצים למה הוא לא עובד... [מנחה, צריך לקנות משהו לאכול וכו' וכו'].

• הוסף לסימניות
אף אחד מהמובילים שהמליצו לי פה, לא עובד באזור שלנו.
(מבית שמש למודיעין עילית)
מכירים משהו מהאזור?
שמעתם על רב מוביל - הם מפרסמים שיש להם אחריות, ביטוח ועבודה עברית
נשמע טוב
השאלה היא מה קורה בשטח
אם יש לכם המלצות לטוב ומוטב אשמח לשמוע, גם באישי
ושוב - תודה לכל אלו שמקדישים מזמנם לסייע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה