העברת האתר ל-HTTPS נתקלת בשגיאות אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
כמו שציינתי בכותרת, אני מנסה להעביר אתר מסויים מבוסס וורדפרס ל-HTTPS ונתקל בכמה שגיאות.
כאשר אני משנה את URL של האתר ל HTTPS דרך ההגדרות של האתר (דבר שבפועל אמור לשנות את כל הוורדפרס לחיבור מאובטח תמונות פלאגינ וכו')
בפועל מספר CSS נשארים על HTTP ולא משתנים לפי רצוני, וכמובן שהדבר בעם גורם לכך שהאתר מוגדר בדפדפנים כלא מאובטח..
בנוסף דף הבית לא נגיש. (הדף הראשי בלבד)
במקומות שאין בהם את התוספים החיבור המאובטח עובד נפלא אבל זה לא לעניין.
אציין כי אני משתמש בקלאודפלר וניסיתי לאכוף דרך שם דרך "חוקי דף" חיבור מאובטח אבל זה לא עזר מסתבר.. וכן ניסיתי לנקות מטמון ולעבור למצב "מפתח" :)
אשמח לעזרה שלכם בתקווה שהנושא יסייע גם לאחרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודהלה;2246611:
קישור / לוגים ?

האתר המדובר הוא בחתימה שלי.
תעודת ההצפנה היא מקלאודפלר ושימוש בתוסף wordpress-https
לוגים - מצאתי כעת את השגיאה הזו
להבנתי זה בקשר לדף הבית (עמוד הראשי של האתר) שמסרב לעלות
Request exceeded the limit of 10 internal redirects due to probable configuration error. Use 'LimitInternalRecursion' to increase the limit if necessary. Use 'LogLevel debug' to get a backtrace.
היא לא מכוונת לדף מסוים או משהו אבל יכוליות קשור, לא ברור לי איך בדיוק נוצר 10 רידיירקט..

והשגיאה שמופיעה בדף פנימי ולא ברור לי למה היא כזו
Mixed Content: The page at 'https://jmusic.me/%D7%97%D7%91%D7%93-%D7%A0%D7%99%D7%97%D7%95%D7%97%D7%95%D7%AA-5/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'http://jmusic.me/////css/images/play.png'. This content should also be served over HTTPS.

כי להבנתי השינוי של הגדרות האתר משנה את כל התקיה wp-content ל HTTPS אז למה דווקא זה לאמשתנה בזמן שכל השאר כן?

• הוסף לסימניות
לא בטוח שצריך להשתמש ב wp - https הייתי עושה זאת ברמת השרת הרי הוא זה שצריך להצפין את המידע.
לעניות דעתי, לולאת הקריאה היא בגלל CLOUD FLARE הוא מפנה לאתר ל HTTP ואז הפלאגין מנסה לשנות ל HTTPS וה CLOUD FLARE שוב קורא מ HTTPS ל HTTP וכך קורה הלולאה. נסה לבטל את הפלאגין ולעבוד רק על CF או לעשות את הסרטיפיקט ברמת השרת
NGNIX / APACHE

• הוסף לסימניות
יהודהלה
תודה על המידע, נעבוד על זה בע"ה!

• הוסף לסימניות
יהודהלה, איזו כתבה יפה עשו עליך בעלון של "ערכים"!
(זה עליך, נכון?)

• הוסף לסימניות
:)
הם גם עשו לך פרסומת לא רעה בכלל (אבל באמת שמגיע לך, כי אתה תותח אמתי ולא עושה מעצמך איזה לא יודע מה).

• הוסף לסימניות
תעלו את זה לפה, לא יפה ככה, רוצים גם לראות (-:

• הוסף לסימניות
הסורק שלי בינתיים מסרב לשתף פעולה...
אולי בהמשך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה