העברת התקיה upload ל dropbox

• הוסף לסימניות
שלום לכם
אני מחפש מישהו שניסה ויודע בדיוק להסביר/ מדריך שעובד.
איך להעביר את התקיה upload ל dropbox (ציבורי כמובן)
שוב, אני חושב שעדיף רק את התקייה הזו שבה מאוחסנים התמונות והקבצים ולא את כל התקייה wp-content
פשוט לדעתי העומס על השרת גורם לטעינה איטית ובכלל תמיד טוב להשתמש ב CDN בכדי לקצר את משך הטעינה של האתר
תודה מראש לעוזרים ושבת שלום

• הוסף לסימניות
א. נפח הקבצים על האחסון לא משפיע על זמני הטעינה.
ב. שירותי איחסון ענן (כמו dropbox או גוגל דרייב) בדרך כלל נותנים זמני תגובה יחסית איטיים. הדגש שם הוא על נפח. לפעמים על חשבון מהירות תגובה.
ג. דווקא בתחום הweb hosting, החברות המקצועיות שמות דגש על זמני תגובה מהירים. יש היום הרבה חברות שמאחסנות על גבי כונני ssd ובכך מספקות זמני טעינה אופטימליים.
ד. cdn זה דבר חשוב למי שיש לו תנועה ממגוון מקומות בעולם ו/או למי שיש לו נפח תנועה גדול מאוד

בכל אופן, הדבר הכי קרוב למה שאתה מחפש הוא התוסף WP Offload S3 שמעלה הכל לחשבון בשירות איחסון הענן של אמזון. (שהוא דווקא מצטיין בזמני תגובה מהירים יחסית).

• הוסף לסימניות
כמו שיהושוע כתב הענן ההכי פופולרי והמיועד לכך הוא הענן של אמאזון והחירים שלו גם כן הם בסדר גמור, דא עקא שברוב החסימות ואני מדבר גם על הרמות הבינוניות ומעלה של רימון אז הS3 של אמאזון חסום.
לדעתי דרופבוס ודרייב יש להם זמן תגובה בסדר גמור, ראיתי אתר שהיה בנוי רק HTML ששמו על שרת של דרופבוקס והוא עבד מהר מאוד, ודרייב אז אני יודע שיש להם שרתים לגיבוי שהזמן תגובה שלהם הוא 3 שניות, שזה אמור להיות הרבה הרבה מעבר לרגיל ככה שאני לומד מזה שהרגיל שלהם אמור להיות די סביר.

בכל מקרה אני רק ראיתי פעם מדריך איך להעביר את כל הWP-CONTECT לשרת אחר.
הנה:
http://wordpress.stackexchange.com/questions/53873/host-wp-content-on-other-domain-much-like-a-cdn

• הוסף לסימניות
תודה רבה לשניכים אני עוד עובר קצת על זה יתרונות וחסרונות
תודה רבה על התגובות החכמתי מעם.
אגב יש את MAXCDN ו cloudfront שטוענים שהם טובים
וכמובן שאני מדבר על אתרים גדולים עם נפח תעבורה עצום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה