העברת ווינדוס לדיסק ssd

• הוסף לסימניות
קניתי דיסק ssd חדש, אני רוצה להעביר את כל הווינדוס כמות שהוא לדיסק החדש. עשיתי צילום מערכת דרך גיבוי ושחזור של ווינדוס ואז הוצאתי את הדיסק הישן השארתי רק את החדש, אבל המחשב לא הסכים לשחזר כי הוא טען שהדיסק החדש קטן מהישן. הוא אכן קטן אבל החומר המאוחסן בו הרבה יותר קטן מהדיסק החדש.
אז נסיתי עם גיבוי אקרוניס, אבל גם שם ללא הצלחה, כנראה בגלל שאני לא יודע להשתמש בתוכנה...
אשמח אם מישהו יוכל לעזור בענין!

• הוסף לסימניות
הבנתי שאפשר לעשות את זה באמצעות התכונה קלון סי די באקרוניס, אבל התכונה נעולה לתוכנה בתשלום, יש מה לעשות בנידון?

• הוסף לסימניות
יש קבצי ISO פרוצים באינטרנט.

• הוסף לסימניות
סליחה על הטרמפ...
פרסומון, תוכל בבקשה להדריך אותי בשתי מילם, איך עושים גוסט, אני מסתדר עם תוכנות וכדו', רק אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה
אם איזה תוכנה? אקרוניס?, או שזה מערכת הפעלה של אקרוניס שמעלים בboot?
ובאיזה אופציה זה נמצא?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיקו;2415993:
סליחה על הטרמפ...
פרסומון, תוכל בבקשה להדריך אותי בשתי מילם, איך עושים גוסט, אני מסתדר עם תוכנות וכדו', רק אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה
אם איזה תוכנה? אקרוניס?, או שזה מערכת הפעלה של אקרוניס שמעלים בboot?
ובאיזה אופציה זה נמצא?
תודה מראש
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=152913

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה