העברת זהב בבנק

• הוסף לסימניות
האם יש בכל הבנקים אפשרות לעשות העברת זהב (כשהצד השני רואה את ההפקדה באותו הרגע)
בפאגי יש? ואיך מבצעים כזו העברה?
תודה

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מתמצאת בזה אבל האם מעבירים כסף בביט רואים באותו רגע?
או איזו דרך נוספת יש כאשר אני רוכשת ממשהו חפץ מסויים והוא לא רוצה מזומן ...אבל רוצה לראות באותו רגע את הכסף

• הוסף לסימניות
זה לא כזה מסובך, צריך פשוט להעתיק מהאתר את המספר ולשלוח למעביר במייל,
מה שכן, צריך גם את שם בעל החשבון באנגלית כמו שהוא כתוב בספרי הבנק

• הוסף לסימניות
לפני כמה שבועות הייתי צריך להעביר בבנק לאומי
ולא ידעתי האם יעבור מיד או לא?
עשיתי העברה רגילה באתר של 2000 שקל ואכן עבר מיידית
ואז עשיתי העברה נוספת לאותו חשבון של 10 אלף והופ.... הכסף עבר אבל.. יראו אותו תוך 3 ימי עסקים!!!
פניתי לבנק ושאלתי מה ההבדל??? למה בהעברה אחת ראו מיד ובהעברה נוספת לא ראו מיד?

ענו לי שהבנק מבחינתו הכסף לא עובר מיד (אא"כ תעשה בזהב)
אם הכסף עבר מיידית הרווחת.
ואין להם הסבר מה ההבדל

• הוסף לסימניות
גם בזהב לא תמיד רואים מיד
הם מתחייבים עד סוף יום העבודה (6 בערב בימים רגילים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה