עזרה העברת זה"ב אם טעות בהערה

• הוסף לסימניות
בס"ד

עשיתי העברת זהב על סכום לא מבוטל
וכל הפרטים שרשמתי נכונים
קרי:בנק ,סניף,והשם ....

אלא ש....
בהערה רשמתי להעביר לפלוני(שזה נכון) בבנק (איקס) שזה בנק אחר מהבנק אותו העברתי....

למשל הבנק הנכון הוא מרכנתיל (ורשמתי מרכנתיל בהעברה)
אבל בהערות רשמתי במקום פועלים ....

ומה שקרה שהכסף מצד אחד יצא מהחשבון ומצד שני הוא לא הגיע ליעד....
האם יש בדל של חשש שהפסדתי את הכסף(נשמע לי הזוי ,אבל בהתחשב שמדובר בסכום גדול אני בכל זאת שואל)

והאם יש דרך להשיג את בנק לאומי היום כי מדובר בהעברת זהב חשובה עבורי מאוד שתתבצע היום

תודה מאוד לעוזרים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250314-084230_WPS Office.jpg
    Screenshot_20250314-084230_WPS Office.jpg
    KB 247.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
בס"ד

עשיתי העברת זהב על סכום לא מבוטל
וכל הפרטים שרשמתי נכונים
קרי:בנק ,סניף,והשם ....

אלא ש....
בהערה רשמתי להעביר לפלוני(שזה נכון) בבנק (איקס) שזה בנק אחר מהבנק אותו העברתי....

למשל הבנק הנכון הוא מרכנתיל (ורשמתי מרכנתיל בהעברה)
אבל בהערות רשמתי במקום פועלים ....

ומה שקרה שהכסף מצד אחד יצא מהחשבון ומצד שני הוא לא הגיע ליעד....
האם יש בדל של חשש שהפסדתי את הכסף(נשמע לי הזוי ,אבל בהתחשב שמדובר בסכום גדול אני בכל זאת שואל)

והאם יש דרך להשיג את בנק לאומי היום כי מדובר בהעברת זהב חשובה עבורי מאוד שתתבצע היום

תודה מאוד לעוזרים
הכסף לא נראה בצד השני
כי היום המערכת סגורה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך זה קשור למה ששאלתי.
אבל בכל אופן ייש"כ על הקישור.

• הוסף לסימניות
בהעברת זהב הכסף אמור להשתקף בתוך דקות
לכאורה במקרה הזה לא הלך הכסף אלא יחזור אליך
אבל באמת לא מובן איך בכלל היה לך אפשרות לעשות העברת זהב כשהמערכת סגורה?

• הוסף לסימניות
בהעברת זהב הכסף אמור להשתקף בתוך דקות
לכאורה במקרה הזה לא הלך הכסף אלא יחזור אליך
אבל באמת לא מובן איך בכלל היה לך אפשרות לעשות העברת זהב כשהמערכת סגורה?
אני משוכנע שכנראה שאם המערכת לא עובדת
עדיין יש אפשרות לעשות ואז זה העברה רגילה
כי מייד אחרי שעשיתי את העברה היה רשום שזה יגיע בעוד יומיים.....(עוד לפני שאיזה פקידה הייתה שמה לב להערה...)

• הוסף לסימניות
העברת זהב אומר שזה מגיע מיד לפקיד שמטפל בזה, עד סוף יום העסקים.
כשזה לא יום עסקים, לא יעזור כלום.
זה יהיה רק ביום העסקים הבא.
בהצלחה
וכמובן שטכנית באתר אפשר לעשות, כי זה לא פחות מהעברה רגילה, אבל זה לא יהיה זהב.

• הוסף לסימניות
אני משוכנע שכנראה שאם המערכת לא עובדת
עדיין יש אפשרות לעשות ואז זה העברה רגילה
כי מייד אחרי שעשיתי את העברה היה רשום שזה יגיע בעוד יומיים.....(עוד לפני שאיזה פקידה הייתה שמה לב להערה...)
מסתבר, ואם כן זה תקין לגמרי.

• הוסף לסימניות
מאחלת מכל הלב שישימו לב לטעות.
בעיקרון לי עצרו העברה על ע נוספת בשם משפחה (כותב פעם כך, כמו באידיש, ופעם אחרת). כך שאפשר לדרוש מהם שלא יעבירו בגלל הטעות.

• הוסף לסימניות
מאחלת מכל הלב שישימו לב לטעות.
בעיקרון לי עצרו העברה על ע נוספת בשם משפחה (כותב פעם כך, כמו באידיש, ופעם אחרת). כך שאפשר לדרוש מהם שלא יעבירו בגלל הטעות.
זה טעות בהערה .
ובכל אופן דיברתי איתם והם אמרו שלא מעניין אותם ההערה
והעברה תתבצע בעזהי"ת

תודה ,מבחינתי אפשרר לנעול האשכול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה