כללי העברת זכויות

• הוסף לסימניות
השלום והברכה לכולם!

רציתי לדעת אם באופן עקרוני יש אפשרות להעביר זכויות של פונטים, ז"א שאם לדוגמא קניתי 50 פונטים ב2,000 ש"ח ואני לא מעוניין, מכל סיבה שהיא, אם אני יכול להעביר את זכויותיי [עוד לפני קבלת/בחירת הפונטים מצידי! רק התשלום מצידי נעשה כבר..] למישהו אחר??

ובהנחה שכן, אם יש אפשרות לבחור חלק ו'למכור' את הזכויות של שאר הפונטים.. (או לחילופין קודם למכור ולהשאר עם המותר).

תודה רבה למגיבים!
אשמח אם תשיבו לי תשובות בעלי משקל (לא של פונטביט, על חשבוני! ;)) שהן אסרטיביות, ברורות ובדוקות, ולא 'השערות'...

- אשמח ליותר מתגובה אחת -

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
בעיקרון אין אפשרות להעברת זכויות ובעלות על פונטים לאחר הקניה.
חברות הפונטים מדגישות בחוזה כי הרכישה הינה עבור זכות שימוש לאותו לקוח בלבד ובאתר אחד בלבד (למעט חוזה מורחב לכמה אתרים ומחשבים).

הצעתי - אם מדובר בפונטביט / פונטייפ אפשר אולי לבקש מהם לפנים משורת הדין להעביר את הזכויות לפונטים שרכשת וטרם הגיעו אליך, לאדם אחר. אני בטוח שהם לא יסכימו, עם זאת, לחלוקת הפונטים, חלק לך וחלק למישהו אחר.

• הוסף לסימניות
מנסיון עם חברות הפונטים, הם מאוד לא גמישים בכל מה שקשור לזכויות שלהם.
נסה לדבר איתם, אולי אחרי שכנועים זה יעזור. (אני די נכשלתי במשימה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

עוזר מאד, אשמח לעוד תגובות...

• הוסף לסימניות
אם עדיין לא קבלת הפונטים ולא עברו 14 ימים ממועד הרכישה,
לפי סעיף 7 בתקנון של פונטביט זכאים להחזר כספי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה