נכתב ע"י רמה פלוס;1916849:אם אתם מדברים על דרופבוקס, אז כדאי לדעת שסינכרון דרך התוכנה שלהם מהיר יותר מסינכרון דרך הדפדפן.
נכתב ע"י איטא;1916762:לא 100 גי'גה אלא 1000 ג'יגה - 1 טרה
אם מכבים את המחשב, הוא ממשיך כשמדליקים מהיכן שהוא עצר
אני עובדת עם זה יום יום בקבצים של 50/90 גיגה ועובד לי יופי
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1917581:את בטוחה? אני משלמת 10$ על 100 ג'יגה בלבד. אולי את במסלול ביזנס שלהם, ואז זה כבר עולה יותר...
את לא מעלה את הקבצים לשרת דרך הדפדפן, אלא מעתיקה אותם לתוך תיקיית התוכנה שמותקנת במחשב, כמו העתקה רגילה, ואז הקבצים שהועתקו אל התיקייה מסתנכרנים עם השרת. וזה מהיר יותר בצורה הזו.נכתב ע"י מאנטרטיקה;1917576:זה נראה לי חשוב בשבילי מה שאמרת פה. רק לא הבנתי בדיוק מה הכוונה?
אפשר הסבר, איך עושים סינכרון דרך התוכנה?
נכתב ע"י רמה פלוס;1918209:את לא מעלה את הקבצים לשרת דרך הדפדפן, אלא מעתיקה אותם לתוך תיקיית התוכנה שמותקנת במחשב, כמו העתקה רגילה, ואז הקבצים שהועתקו אל התיקייה מסתנכרנים עם השרת. וזה מהיר יותר בצורה הזו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים