העברת חומר בין מחשבים שברשת

• הוסף לסימניות
יש לי רשת אלחוטית שעליה יושבים 2 מחשבים
אודה למי שיכול להדריך אותי איך מעבירים חומר ביניהם

• הוסף לסימניות
א. אם בשניהם מותקן וינדוס 7, תגדיר את סוג הרשת כביתית, ואז דרך קבוצה ביתית אפשר לשתף את כל המסמכים, התמונות, המדפסות, ועוד.
ב. בנוסף אפשר בקלות דרך תוכנת השליטה TeamViewer, שכאשר הם באותה רשת יש אפשרות של חיבור VPN, תעשה חיפוש קצר.

• הוסף לסימניות
מחשב אחד XP ומחשב שני 7- אז איך מגדירים ביניהם?

• הוסף לסימניות
תגדיר את שניהם באותו שם קבוצת עבודה
הגדר שיתוף לתיקיה שאותה אתה רוצה להעביר למחשב השני
תגדיר בהגדרות אבטחה של אותה תיקיה הרשאות למשתמש Everyone
בהצלחה

• הוסף לסימניות
כל הנושא של הרשתות חדש לי לחלוטין.
מי שאמר, אודה לך אם תוכל לפרט לי יותר
תודה רבה גדולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;835375:
כל הנושא של הרשתות חדש לי לחלוטין.
מי שאמר, אודה לך אם תוכל לפרט לי יותר
תודה רבה גדולה!

תלחץ לחצן ימני על המחשב שלי - מאפיניים - בכרטיסייה שם מחשב - שינוי - לראות ששם קבוצה תואם לאותו שם קבוצה במחשב השני.
אחרי זה (תתחיל ב XP ) תכנס למאפיינים של התייקה בכרטיסה שיתוף תשתף תחפש אותה במחשב השני במיקומי הרשת

בהצלחה

• הוסף לסימניות
ואיך מעבירים מווינדוס 7 לווינדוס XP?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה