יש 2 דרכיםאני לא זוכר אם זה דרך חשבונות וייבוא או דרך העברה ו- POP/IMAP
אולי @גיחצי שפומפה יידע יותר או בפורום המתאים
איך עושים את זה??יש 2 דרכים
1. לאפוך את כול המיילים לקבצים
איך עושים את זה??
כאן כתבתי אל זה וגם על העברהאיך עושים את זה??
www.prog.co.il
ב"ה
אז ככהב"ה
עוד לא הבנתי בדיוק מה לעשות
אבל ניקח זמן ונתבונן בע"ה בדברים - ובע"ה נעשה ונצליח
אם יש לכם להסביר יותר טוב - נשמח מאד
תודה רבה
אז ככה
נכנסים לכן דרך החשבון שרוצים לקבל את המיילים ובוחרים באפשרות של ייבוא דאור
צפה בקובץ המצורף 690672
זה לוקח זמן יכול לקחת ימיםב"ה
עשיתי כך ועבר רק חלק קטן
איך ממשיכים ?
זה לוקח זמן יכול לקחת ימים
זה אמור להיות רשום שם
שמחתי לעזור בהצלחה רבהב"ה
תודה רבה לכל העוזרים
באמת היום הוא העביר את הכל
זה מיוחד מאד
תודה רבה
מה אתם צרכים בדיוק1. האם העברת החומר מוחקת אותו אוטומטית מחשבון הג'ימייל שממנו הועבר? אם לא, איך מוחקים בקלות?
2. מהו סדר ההעברה - מהישן ביותר לחדש או להיפך?
תיבת הגי'מייל שלנו כמעט מלאה, ורצוני להעביר את תכנה לתיבה חדשה, אלא שהתיבה הפעילה שלי מכילה 17 ג'יגה (בעקבות איזשהו מבצע של גוגל) ואילו תיבה חדשה שאליה אעביר את המיילים מכילה רק 15 ג'יגה, לכן חשוב לי לדעת מאיזה כיוון זה מתחיל להעביר את ההודעות.מה אתם צרכים בדיוק
1. זה לא מוחק
2. מה זה משנה זה מגיע איך שזה נמצע במייל העכשוי
א.מאוד מומלץ למחוק מילים לפנות ספאם לפנות אשפה לפנות דרייב לפנות קידומי מכירות וכדומה ואז יהיה לך עוד מקוםתיבת הגי'מייל שלנו כמעט מלאה, ורצוני להעביר את תכנה לתיבה חדשה, אלא שהתיבה הפעילה שלי מכילה 17 ג'יגה (בעקבות איזשהו מבצע של גוגל) ואילו תיבה חדשה שאליה אעביר את המיילים מכילה רק 15 ג'יגה, לכן חשוב לי לדעת מאיזה כיוון זה מתחיל להעביר את ההודעות.
יש פתרון מסויםאין לזה סוף, זה שעות על שעות למחוק מיילים.
ב. אפשר לאפוך את המיילים לקבצים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים