הבאתי קישור בעמוד קודםכך או כך איך הופכים מיילים לקבצים?
כך או כך איך הופכים מיילים לקבצים?
הבנתה איך??הבאתי קישור בעמוד קודם
How to download your Google data - Google Account Help
Important: If you download your Google data, it doesn’t delete it from Google’s servers. Learn how to delete your account or how to delete your activity. You csupport.google.com
מאוד מקווה.הבנתה איך??
אתה יכול לפתוח את זה גם בתור קובץ ורוודמאוד מקווה.
הוא לא נתן לי אפשרויות של מייל רק MBOX או משהו כזה.
אני מקווה שזה נגיש. זאת אומרת שאם אני מחפש משהו אוכל לפתוח את הקובץ ולחפש שם.
נחכה שאקבל את החומר ונראה.אתה יכול לפתוח את זה גם בתור קובץ ורווד
באיזה צורה יצרתה את הקבצים??לא הצלחתי לפתוח בוורד שום דבר.
קיבלתי שני קבצים מכווצים בשם takeout וחילצתי אותם.
קיבלתי קובץ HTML אחד ועוד שלושה קבצי MBOX ענקיים ואני לא יודע איך לטפל בהם ומה עושים אתם.
תלוי בנוחות שלכם ובנחיצות של הזמינות של כול המייליםקופצת על האשכול-
נגמר לי המקום במייל וכבר מחקתי כמויות חומרים אבל כל פעם נגמר מחדש ויש לי חומרים יקרים שאני לא יכולה ורוצה למחוק-
ראיתי שיש אפשרות קניה להגדלת הנפח אכסון של המייל-
רציתי לדעת מהמבינים כאן אם זה באמת שווה הדבר הזה או שעדיף לפתוח מייל חדש (יש לי כבר שתיים)
עשיתם פעם הגדלה של נפח איכסון- מכירים את הדבר הזה-תלוי בנוחות שלכם ובנחיצות של הזמינות של כול המיילים
מה בדיוק להמליץ כמה לקנות או האם בכלל לקנותעשיתם פעם הגדלה של נפח איכסון- מכירים את הדבר הזה-
יש המלצות????
אני לא רוצה ללכת על עוור
כמו בקישור שהעלית בדיוק. יש שם רק דרך אחת.באיזה צורה יצרתה את הקבצים??
זה לא היה קישור שלי זה היה קישור של @יהודי נוסף תתקן אותי אם אני טועהכמו בקישור שהעלית בדיוק. יש שם רק דרך אחת.
אז שוב אנחנו חוזרים לזה אתם צרכים להחליט אם אתם צרכים את כוללל המיילים בכף היד או שמספיק שזה מאוכסן היכן שהוא ויש לזה גישהלא חשוב הסדר-
שניהם רלוונטים
תלוי בנוחות שלכם ובנחיצות של הזמינות של כול המיילים
יש באפשרותי לאכסן את כל החומרים בצורה מסודרת וטובה לא בתוך המייל???אז שוב אנחנו חוזרים לזה אתם צרכים להחליט אם אתם צרכים את כוללל המיילים בכף היד או שמספיק שזה מאוכסן היכן שהוא ויש לזה גישה
נכון התבלבלתי. שניכם באתם לעזור ביחד.זה לא היה קישור שלי זה היה קישור של @יהודי נוסף תתקן אותי אם אני טועה
לגבי מה שעשיתה אתה יכול לשלוח תמונה של מה שיצא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים