מידע שימושי העברת כיתה - מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ערב טוב .
ביתי בכיתה ב , ילדה ב"ה רגועה ונינוחה, טובה ואפילו אפשר לומר מידי טובה ולא תמיד זה לטובתה (חשוב לציין גם שהיא בכורה ), בכיתה שלה יש בנות ממש ממש שתלטניות ולא רגועות ולפעמים פוגעות , מורות ששוחחתי איתם אמרו לי שזה בהחלט כיתה מאד פעלתנית ועושה רעש לעומת שאר הכיתות שהם יותר רגועות ושקטות . יש קבוצת בנות גדולה שממש לא הסגנון שלנו ורעשניות ,שתלטניות .דבר שמפריע לנו מאד מאד .
בנוסף יש לנו שכנה מאותו בנין שהחברות שלה ושל ביתי לא טובה .(חלילה שלא תחשבו, אני די זורמת ולא מתערבת , אבל כן חשוב לי שלפחות הרב יהיו פחות או יותר מתאימים לאורח חיינו )
יש כיתה מסוימת שמאד הייתי רוצה שביתי תהיה שם, גם שרב הבנות שם גרות באזור שלנו .
חשבתי לבקש להעביר כיתה למרות שהבנתי שזה לא פשוע כלל , אבל לא אכפת לי להתאמץ למען העתיד של ביתי , כי זה עד כיתה ח'.
אשצח לשמוע ממי שהתנסתה בענין דומה או שאפילו מבינה בתחום .
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שאם את מעבירה אותה על תחכי עם זה ידי הרבה זמן ותעשי את זה כמה שיותר מוקדם אח"כ יותר קשה להשתלב כתה ב' זה ממש בסדר וכמובן תעודדי אוה להתחבר לפני שעוברת אם הבנות בכיתה השניה ...

• הוסף לסימניות
צודקת , עכשיו זה הזמן , אחרת זה ממש בעיתי מבחינה חברתית ובשלות .
למרות שבית הספר בטח יעשה שרירים .
מרגיש לי שלא טוב ל בכיתה הזאת והיא לא שמה לב .
אבל אני לא יודעת אם אני עושה נכון.
?????

• הוסף לסימניות
עניין רוחני זה לא דבר פשוט
וגם עניין נפשי
השאלה ורק את יכולה לענות עליה האם באמת הילדה שלך מושפעת האם הן באמת ירודות מבחינה רוחנית או שהן רק מלאות חיים או מופרעות בלע"ז
ולא באה לך שהילדה העדינה שלך תלמד מהן.
זה מאוד משנה כי לשמור רוחנית זה דבר אחד ולשמור מבחינה חברתית זה דבר שונה לחלוטין שבדר"כ רק מזיק .

• הוסף לסימניות
אמא שלי מורה שנים ויועצת אישה חכמה עם הרבה נסיון בחינוך
אמרה תמיד למורות שהתקשרו וביקשו להפריד בין הבנות שלה לחברות :
"אם יש קשר בחבל ותנסי למשוך את החבל בשביל להפריד הקשר רק יתהדק..".

• הוסף לסימניות
השאלה ורק את יכולה לענות עליה האם באמת הילדה שלך מושפעת האם הן באמת ירודות מבחינה רוחנית או שהן רק מלאות חיים או מופרעות בלע"ז
הבת שלי סגנון איכותי אך יכולה להיות מושפעת .
אני לא ממש יודעת רמה רוחנית אבל זה כיתה עם המון המון סגנונות קצת בלי פרופורציה ,לכן מי שלא טיפוס רעשן וסוחף לא מוצאת את עצמה או שבכח צריכה להתאים להם כדי להכנס .ולא ממש בא לי.
שוב מבחינת הבת שלי טוב לה לעצמה , אך אני חוששת על העתיד .

• הוסף לסימניות
מורות ששוחחתי איתם אמרו לי שזה בהחלט כיתה מאד פעלתנית ועושה רעש לעומת שאר הכיתות שהם יותר רגועות ושקטות . יש קבוצת בנות גדולה שממש לא הסגנון שלנו ורעשניות ,שתלטניות .דבר שמפריע לנו מאד מאד .
הרבה בתי ספר עושים סלט לפני כיתה ד', ובמיוחד שיוצא כיתה כ"כ גרועה לעומת האחרות, ואם המורה מודעת, כנראה גם ההנהלה מודעת.
אז אולי כדי לך לערב את שאר האימהות של הבנות הרגועות להפעיל לחץ על בית הספר לעשות סלט?

• הוסף לסימניות
יצא למשהי להעביר ילדה ???
בטח המנהלות מפעילות שרירים בבקשה מסוג זה .
השאלה מה הזכויות שלנו ההורים שלנו בענין במקרה זה .

• הוסף לסימניות
מה שנראה טוב מבחוץ
לא תמיד טוב מבפנים....
לדעתי, ומנסיוני כמורה
לא תמיד פתר את הבעיה
כי בכל כתה יש שוליים...
וחברות שגרות באזור זה לא שיקול בכלל
וכמו שנאמר כאן
מנהלות לא ששות לעשות את זה בכל מקרה...

• הוסף לסימניות
הרבה בתי ספר עושים סלט לפני כיתה ד', ובמיוחד שיוצא כיתה כ"כ גרועה לעומת האחרות, ואם המורה מודעת, כנראה גם ההנהלה מודעת.
אז אולי כדי לך לערב את שאר האימהות של הבנות הרגועות להפעיל לחץ על בית הספר לעשות סלט?
מכירה כמה כמוני שלא מרוצות,אולי אשוחח איתם , למרות שאם אני יחליט על העברת כיתה מידית בא לי לעשות את זה בשקט.
ברור לי שבכל כיתה יש כל מיני סגנונות , השאלה מה שולט .
היום חזרתי מהגינה ראיתי את רב הסגנון של הכיתה כי היו שם הרבה בנות יחסית , וזה פשוט חיזק לי את מה שחשבתי כל הזמן.
למרות שלא תחשבו אני ממש אחת שמקבלת וחשוב לי בא לחברו , זה לא ספציפית על ילדה מסוימת זה מתוך דאגה לביתי שנראה לי לא ככ מוצאת את עצמה בגלל הסגנון .(למרות שהיא קטנה היא בכורה וקצת מבינה )
שוב היא לא מרגישה רע למרות זאת , יש לה חברה , שתים מהכיתה טובות

• הוסף לסימניות
וחברות שגרות באזור זה לא שיקול בכלל
וכמו שנאמר כאן
מנהלות לא ששות לעשות את זה בכל מקרה...
יש לנו אחת שגרה בבנין שלנו בקומה מעל ואין לי דרך להפריד אותם, מטבע הדברים.
לגבי המנהלות ברורררר לי , יש לך עיצה עבורי באיזה גישה להגיע ?

• הוסף לסימניות
ערב טוב .
ביתי בכיתה ב , ילדה ב"ה רגועה ונינוחה, טובה ואפילו אפשר לומר מידי טובה ולא תמיד זה לטובתה (חשוב לציין גם שהיא בכורה ), בכיתה שלה יש בנות ממש ממש שתלטניות ולא רגועות ולפעמים פוגעות , מורות ששוחחתי איתם אמרו לי שזה בהחלט כיתה מאד פעלתנית ועושה רעש לעומת שאר הכיתות שהם יותר רגועות ושקטות . יש קבוצת בנות גדולה שממש לא הסגנון שלנו ורעשניות ,שתלטניות .דבר שמפריע לנו מאד מאד .
בנוסף יש לנו שכנה מאותו בנין שהחברות שלה ושל ביתי לא טובה .(חלילה שלא תחשבו, אני די זורמת ולא מתערבת , אבל כן חשוב לי שלפחות הרב יהיו פחות או יותר מתאימים לאורח חיינו )
יש כיתה מסוימת שמאד הייתי רוצה שביתי תהיה שם, גם שרב הבנות שם גרות באזור שלנו .
חשבתי לבקש להעביר כיתה למרות שהבנתי שזה לא פשוע כלל , אבל לא אכפת לי להתאמץ למען העתיד של ביתי , כי זה עד כיתה ח'.
אשצח לשמוע ממי שהתנסתה בענין דומה או שאפילו מבינה בתחום .
תודה רבה
להעביר
להעביר
להעביר

אל תעשו את הטעות הזאת
אני לא אומרת להעביר בגלל אותה שכנה
אלא בגלל הכיתה
מנסיון אישי
לא אפרט פה בפורום אם את רוצה בכיף בפרטי.
אבל אל תעשי את הטעות הזאת להשאיר אותה באותה כיתה

• הוסף לסימניות
אגב תודה לכולם על התגובות , אני ממש מתוסכלת , קצת עידוד והכוונה .

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אויש, אין חכם כבעל הנסיון .
מלמעלה , ניסו להעביר אותך ??
בוודאי שניסו
אבל בסוף הוחלט לעשות סלט בין הכיתות
ו-- נשארתי עם אותם בנות מופרעות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה