העברת כל ההודעות מתיבת המייל שלי לתיבת מייל חדשה.

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה, במסגרת עבודתי הייתה לי תיבת מייל בכתובת השייכת לעבודה, ויש לי בה מידע רב שחשוב לי, וכעת אחרי שעזבתי את עבודתי המעסיק מעונין לחסום את המייל.
האם ישנה דרך להעביר את כל ההודעות וכל החומר ששם לתיבת מייל חדשה שלי?
תודה מראש למסייעים

• הוסף לסימניות
בודאי
תפתח מייל חדש ושם תכנס להגדרות GMAIL ןבכרטסייה חשבונות ויבוא /יבא דאר ואנשי קשר תפעל לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
תודה ראיתי, אבל אני צריך לדעת מה הוא השרת pop של המייל הקודם שלי,
איך אני יכול לדעת מהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;n4910279:

זה מה שמופיע לי כשאני מנסה להעביר

Gmail לא הצליח לזהות את שרת POP שלך. הזן את פרטי שרת POP שלך למטה.
שם משתמש POP:

שרת POP:
יציאה: 110 ערוך

• הוסף לסימניות
פתחת את המייל האחר?
איזה סוג מייל זה גימייל?

• הוסף לסימניות
זהו מייל ששייך למקום העבודה עם סיומת של שם המוסד ולא סיומת גימייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;n4906503:
בודאי
תפתח מייל חדש ושם תכנס להגדרות GMAIL ןבכרטסייה חשבונות ויבוא /יבא דאר ואנשי קשר תפעל לפי ההוראות

האם זה גם מחשבון גימייל לגימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה