העברת כל המידע מההארדיסק ישן לחדש

• הוסף לסימניות
למה הכוננים החיצוניים שלי לא מחזיקים מעמד יותר משנתיים? ברגע שהם מתמלאים לי כ-3/4 מהנפח הם מתחילים לגמגם/להתנתק/להשתתק...
פעם אחת ההארדיסק קיבל מכה ושיחזרתי אותו בלמעלה מאלף שקל. עכשיו ה"חדש" מזייף בלי סיבה, אני מתייחסת אליו מאד יפה אפילו קצת בהגזמה... איך אפשר להגן עליו? ממה זה נגרם??
הכונן עובד אבל פתאום בלי התראה מתנתק ותוקע את כל התוכנות שבשימוש עם קבצים שנמצאים עליו.
אני לא מבינה איך קונים כזה דבר בגודל 1T????
מישהו יכול להמליץ לי על חברה אמינה שתעתיק לי את הכמה מאות ג'יגה שעל הכונן לחדש? (ת'אמת עבדתי עם 'טיק טק' אבל רק עכשיו שמתי לב באתר שלהם שהם עובדים בשבת אז אני לא ממש מתכוונת לשת"פ איתם)

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
אני אתייחס דווקא לצד הפילוסופי של השאלה.
פעם אחת ההארדיסק קיבל מכה...
מובן לכם שזה לא נכנס בכלל לסטטיסטיקה של:
לא מחזיקים מעמד יותר משנתיים
.

תכל'ס, זה תלוי מאד בסוג הדיסק שרכשתם, בוירוסים שיש עליו (תוקע,לדבריכם) ולפעמים אפילו במחשב.

• הוסף לסימניות
נחמדה הפילוסופיה...:) ונכונה ללא ספק.
המחשב נקי בודאות ויש בו אנטי וירוס מעודכן.
שאלה למקצוענים: האם יכול להיות להיות שזו תוצאה שאני לא מחכה לנתק את הכונן באופן של "ניתן להסיר את החומרה...."?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
לגבי ההבדלים בין הכוננים הקשיחים , האמת שהיום כידוע אין הרבה הבדל כי בכלל יש רק 2 חברות (אחרי שאלו קנו את סמסונג ואלו את היטאצי וטושיבה מפסיקים לייצר בקרוב) . במצב כזה של דאופול אין הרבה אפשרויות לגיוון.
האמת שהאיכות הירודה יחסית של הכוננים היא יחס ישר ללחץ המחירים שהיצרנים נאלצו לעמוד בו. לכן כולם מייצרים גם ליינים של דיסקים עמידים במיוחד שנועדו בעיקר למגזר העיסקי/שרתים וכדו' שעל הנייר יש להם תוחלת חיים ארוכה הרבה יותר (גם בפועל מהבדיקה המוגבלת שהיה לי עם סידרת RE3 ו RE4 של WD המצב באמת טוב בהרבה ) .
בכלל כוננים קטנים (2.5 אינטש ומטה - כמו אלה שמשתמשים בניידים) מטבעם ניידים יותר וחוטפים הרבה יותר מכות ולכן עמידים פחות. מבדיקות שערכתי המארז החיצוני היחיד שבאמת מגן יחסית על הכונן הוא סידרת RUGGED של LECIE.

מי שצריך הרבה איחסון (נאמר יותר מ 3-4 טרה) לא ממליץ בכלל על כונן חיצוניים אלא על תחנת NAS מבוססת LINUX או WINDOWS כמו סידרת HP MICROSERVER של HP , זה יותר הרבה יותר מהיר ואמין , כל החומר זמין כל הזמן , ואפשר גם להגדיר שם RAID ואז בכלל החומר ממש מוגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה