מידע שימושי העברת כל המיילים אוטמטית למייל אחר- איך?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לחסידישער , אולם אחרי שעשיתי צעד צעד מה שכתוב בקובץ הדרכה, זה מה שהוא כותב לי... ויש לציין שגם הכתובת וגם הסיסמה בודאות נכונים:

1לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכנס רגיל לגמרי.

• הוסף לסימניות
ראשית, נסי ולא נסה...
שנית, נכנסתי ויצאתי כמה פעמים, נכנסתי שוב ושוב להגדרות ועדין אני מקבלת את אותה הערה.

• הוסף לסימניות
העברתי כמו שכתבו כאן!
סימנתי שימחק אחרי העעברה, במייל הראשון זה שקל 15 ג"ב ובמייל החדש זה שוקל רק 1 ג"ב
מה ההסבר לזה? יש מצב שלא הכל עבר?
כי לכאורה מה שלא העביר לא היה אמור להימחק...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה שעשיתי העברה למייל אחר מאיש קשר מסוים
זה ממשיך להעביר לי את כל המיילים מאותה תיבה

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את כל התהליך אבל הוא כותב לי שגיאה

השרת לא סיפק גישת POP3 עבור שם המשתמש והסיסמה שסופקו.

• הוסף לסימניות
כשהכל שמור כמו שצריך, אמורים לראות הודעה בראש העמוד של המיילים המתריעה על מעבר כל המיילים למייל אחר.
(אפשר כמובן להעביר גם רק חלק מהמיילים, מאנשי קשר מסוימים וכו')
למה אין לי כזה התראה? עשיתי הכל ואין לי אפשרות להעביר

• הוסף לסימניות
כאן יש דרך הרבה יותר פשוטה להעביר את כל ההודעות מתיבת מייל א' לתיבת מייל ב', כולל אנשי הקשר:

• הוסף לסימניות
לגבי העברת כל ההודעות הישנות מכתובת אחת לכתובת אחרת, מצו"ב קובץ הדרכה שיצרתי בעבר.
עקבו אחר ההוראות בצורה מפורטת...
בהצלחה.
ערב טוב.
אם אני מעוניין לעשות את הפעולה הזו אבל ממייל עם דומיין פרטי למייל חדש של ג'ימייל
בחלונית של ההעברה השרת הוא לא pop.gmail.com אלא הדומיין הפרטי. וניסיתי כל מיני אופציות ולא עובד

@מכון טעמו וראו - אודה לכל תגובה.

• הוסף לסימניות
ערב טוב.
אם אני מעוניין לעשות את הפעולה הזו אבל ממייל עם דומיין פרטי למייל חדש של ג'ימייל
בחלונית של ההעברה השרת הוא לא pop.gmail.com אלא הדומיין הפרטי. וניסיתי כל מיני אופציות ולא עובד

@מכון טעמו וראו - אודה לכל תגובה.
לא ידוע לי כיצד עושים זאת. מתנצל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

בחודשים האחרונים התחלתי לקבל למייל שלי המוני פרסומות, רשימות תפוצה, חדשות ושאר ירקות. לא פרסמתי את המייל שלי בפרוג מעולם וגם לא בפלטפורמות אחרות. מה שכן, יתכן שזה נלקח מקבוצת צאט ישנה שבה הייתי רשום. כל המיילים מגיעים מאותה חברת הפצה, וכשפניתי אליהם הם טענו שזה לא קשור אליהם והם רק פלטפורמה לשליחה של הרבה מיילים בבת אחת. הם אמנם אמרו שאני יכול לבקש למחוק את הכתובת שלי מהחברה שלהם אבל אז גם חברות ממשלתיות ובנקים לא יוכלו לשלוח לי.
אני מסיר כל פעם מרשימת התפוצה אבל למחרת מגיע ספאם משולח אחר.
זה גזל גמור וגם חוסר היגיון, אין סיבה שאלך למכירת נעליים פלונית רק בגלל שהיא שילמה לאותו גנב וקיבלה ממנו רשימה אקראית, להיפך, אני יותר לא אקח מהם שירות!!! כנ"ל לגבי חדשות או מוזיקה או כל שטות אחרת. זה רק יגרום לי ריאקציה ו"אנטי".

אני פונה פה בקריאה לכל רשימות התפוצה והמכירות למיניהן- תפסיקו לגזול את הציבור ותפסיקו לשלם לאותם גנבים שנותנים לכם כתובות מייל בצורה לא חוקית! רק תפסידו מזה! ויש לי גם דרך לפרסם את השמות שלכם (לא דוקא פה)

תודה וכתיבה וחתימה טובה לכל מי שיקבל על עצמו להפסיק לעשוק את הציבור
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה