דרוש מידע העברת כספים חסויה

• הוסף לסימניות
יש לי אח של גיסי שרוצה להעביר לו מדי פעם כסף מעשרות < לצורך העניין אפשר לומר תורם קבוע שמחפש מישהו שיילמד לזכותו רבע שעה כל יום תענית דיבור או כל מיני רעיונות דומים> ואני מעביר להם תכסף <כאילו > ממנו

• הוסף לסימניות
יש לי אח של גיסי שרוצה להעביר לו מדי פעם כסף מעשרות < לצורך העניין אפשר לומר תורם קבוע שמחפש מישהו שיילמד לזכותו רבע שעה כל יום תענית דיבור או כל מיני רעיונות דומים> ואני מעביר להם תכסף <כאילו > ממנו
אחלה רעיון
אבל לא מתאים לאנשים חשדניים....

• הוסף לסימניות
מה הבעיה הוא לא רוצה צדקה או שאתה לא רוצה שהוא ידע שזה ממך?

• הוסף לסימניות
ואם זה נעלם אין לך למי לפנות
וברוב הבנקים אי אפשר להפקיד מזומנים באל תור
נכון שאם זה נעלם אין למי לפנות, אבל למעלה מ-10 שנים שאני מפקיד כך כספים, ואף פעם זה לא נעלם.
ובניגוד למה שאתם כותבים, לא ידוע לי על בנק שאין כזו אפשרות, ואני מכיר כמה בנקים.
אבל מישהו העיר לעיל הערה צודקת, שלפעמים אנשים לא טוב להם שנכנס כסף לחשבון, כי הם מקבלים קצבאות או משום סיבה דומה. וצריך להיות בטוח לפני שעושים כזה דבר, שלא גורמים לההוא בעיה.

• הוסף לסימניות
אולי לתת למישהו שהוא לא מכיר
והוא יעשה העברה בנקאית

• הוסף לסימניות
האם יש דרך כלשהי להעביר כסף לאדם מסויים, בלי שהוא ידע מי העביר לו?
או תחת שם בדוי כלשהוא?
תפתח חשבון בפייפאל תחת השם AAAA BBBB תחייב את כרטיס האשראי שלך בסכום הרלוונטי, ותגדיר בחשבון המזוכה את החשבון בנק של ההוא. כך הוא לא ידע לעולם מי המפקיד, וזו העברה בטוחה ב-100%. רק קח בחשבון שישנם עמלות. 3.4% + 1.2 ש"ח על כל עיסקה.

• הוסף לסימניות
נכון שאם זה נעלם אין למי לפנות, אבל למעלה מ-10 שנים שאני מפקיד כך כספים, ואף פעם זה לא נעלם.
ובניגוד למה שאתם כותבים, לא ידוע לי על בנק שאין כזו אפשרות, ואני מכיר כמה בנקים.
אבל מישהו העיר לעיל הערה צודקת, שלפעמים אנשים לא טוב להם שנכנס כסף לחשבון, כי הם מקבלים קצבאות או משום סיבה דומה. וצריך להיות בטוח לפני שעושים כזה דבר, שלא גורמים לההוא בעיה.
אם אני לא טועה בפועלים ולאומי אסור להפקיד מזומן באל תור

• הוסף לסימניות
מאמינה שרוב האנשים לא מעוניינים שירמו אותם. לי היה מאוד אכפת אם היו מכניסים בתרמית כאילו זכיתי או משהו.
מזדהה גם אם מה שמלפפון כתבה. לקבל סכום שלא יודעים מהיכן הוא, מאוד מאוד מטריד.

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
תמצאו איש שלישי שיגיד שיש לו תורם שרוצה להחזיק אותו
להפקיד לו כסף בלי שידע רק מעצבן ומלחיץ
ויגרום לו לפחד שזו טעות.

אפשר אולי לקנות תווי קניה של רשת ליד הבית שלו
ולתת לחבר/ראש כולל וכדו' ויעביר לו באיזו אמתלה.

• הוסף לסימניות
עוד יותר פשוט.
תשלח עם שליח מעטפה, שיגיד שביקשו ממנו להעביר, והוא לא יודע מי.
עדיף שלא יהיה מאנ"ש, כדי שלא יהיו אי נעימויות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה