כללי העברת/מכירת רישיון אדובי CS6

• הוסף לסימניות
ברשותי רישיון של אדובי CS6, שאני מעוניין למכור אותו.

בעבר היה אפשרות של העברת בעלות של הרישיון. האם עדיין קיים דבר כזה?
איך? מישו?

• הוסף לסימניות
האם מישו מעוניין לקנות את התוכנות שברשותי.

לצד החסרונות שבגירסת CS6 אין עידכונים, יש גם מעלות שהוא תשלום 'חד-פעמי' לכל החיים. ולא לשלם 'שכירות' כל החיים!

• הוסף לסימניות
חוקית, אפשר להעביר בעלות רישיון.
בכמה את מוכרת אותו?

• הוסף לסימניות
איזה תוכנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;1820194:
חוקית, אפשר להעביר בעלות רישיון.
בכמה את מוכרת אותו?
אשמח לשמוע פרטים לגבי ההעברה, איך עושים את זה.
פשוט לשנות את הפרטים שלי באתר של אדובי לפרטים של הקונה? או שצריך לתאם מול אדובי?

החבילה עלתה לי 5890 ש"ח.
אני מוכר אותו במחיר מציאה! 4800 ש"ח.

נכתב ע"י sarigold5;1820199:
איזה תוכנות?

קניתי אותו לפני כשנה.
הרישיון כולל חבילת 'דיזיין סטנדרט' [פ"ש, אילוס, אינדזיין, אקרובט, ברינדג']

• הוסף לסימניות
לשלם שכירות לאדובי כל החיים. או לשלם פעם אחת לכל החיים.
ההזדמנות - ההחלטה.

[ניתן לחלק לתשלומים]

• הוסף לסימניות
זאת הקריאה אחרונה לנוסעי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה