כללי העברת עיצוב מוורד לאינדיזיין

• פותח הנושא Deena
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני חדשה כאן ורק משתמשת במחשב של דינה - יש לי שאלה:

אני עורכת וביקשו ממני לעמד את הטקסט ישר בתוך אין-דיזיין - תוכנה שאני לא מכירה (עדיין). איך אני יכולה להעביר את הטקסט שכבר הכנתי בוורד לתוך אין-דיזיין כולל העיצוב כמו טקסט נטוי או מודגש?

תודה
עליזה

נ.ב. ומה בנוגע לRUNNING HEADS - לדוגמא, שמות פרקים שמתחלפים מפרק לפרק בקצב מהיר (אני לא רוצה להכין 30 מאסטרים).

תודה!

• הוסף לסימניות
איזה גרסה של אינדזיין?
מכירה טיפה את התוכנה?

• הוסף לסימניות
CS3
קצת אחרי שוטטות בה

• הוסף לסימניות
1) להעביר עם הסגנונות והכל, אפשר כמובן. באינדיזיין, כשאתה מייבא את הקובץ וורד, (CTRL+D) יש לך אפשרות לסמן שיבוא עם העיצוב המוכן כבר. ואז הוא מיבא את העיצוב כמו בוורד.
רק לפעמים הוא עושה בעיות ומודגש הופך להיות רגיל, והרגיל למודגש. אם זה הבעיה אצלך, נוכל לעזור לך אי"ה.

2) בCS3 יש אפשרות שנקרא VARIABLE, אחד מהם זה RUNNING HEADER, בוחרים איזה סגנון פיסקה\תו יהיה הכותרת רץ, מכניסים את הווריאבל הנ"ל במאסטר איפה שרוצים, וזה מתחלף אוטומטית בכל פעם שהוא מוצ את הסגנון הזה בעמודים.

• הוסף לסימניות
ברוך הבא. למה שלא תכנס לפה באופן קבוע?:)
קח בשביל ההתחלה חוברת לימוד לאינדזיין cs3.
http://www.prog.co.il/showthread.php?p=66074#post66074
להוריד את שני קבצי ה-pdf.

שבוע טוב
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הנה כמה תמונות שיעזרו לך.
ואני מצטרף לאביגדור.

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 150.3 · צפיות: 21
  • 02.jpg
    KB 342.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ונתנו - אני מאמינה שתוכלו לעזור כאן?
עליזה חזרה למקומה הטבעי (ז"א - למחשב האישי שלה), והיא לא מצליחה להיכנס לכאן, למרות שנתתי לה את השם והסיסמא שלי. איך היא יכולה להיכנס?

תודה!
והפעם - דינה.

• הוסף לסימניות
פשוט שתרשם מחדש עם ניק משלה. יש מספיק ניקים פנויים:)

• הוסף לסימניות
לא יכול לעזור. העצה של אביגדור דווקא מוצא חן בעיני.
(אולי היא עושה 'לא לשמור' הסיסמה שלך כשהיא נכנסת ולכן זה מתנתק אוטומטית והיא לא מצליחה ליכנס בכלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה