כללי העברת עמודים בין קבצים באנדיזיין

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
יש לי קובץ של חוברת וקובץ של נספחים ואני מעוניינת לחבר אותם יחד
1. איך מעבירים עמודים כולל המאסטר שלהם וכו.. מקובץ אחד לשני באינדיזיין
2. איך אני יכולה ליצור מספרי עמודים שיתחילו ממספר X
הרי הוא כותב את מספר העמוד הנוכחי. (אם אני כן מגישה כל קובץ בנפרד, רק רוצה שמספרי העמודים של הנספח יתחילו במספר המתאים.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;854324:
אשמח לעזרה
יש לי קובץ של חוברת וקובץ של נספחים ואני מעוניינת לחבר אותם יחד
1. איך מעבירים עמודים כולל המאסטר שלהם וכו.. מקובץ אחד לשני באינדיזיין
2. איך אני יכולה ליצור מספרי עמודים שיתחילו ממספר X
הרי הוא כותב את מספר העמוד הנוכחי. (אם אני כן מגישה כל קובץ בנפרד, רק רוצה שמספרי העמודים של הנספח יתחילו במספר המתאים.)

לכאורה את יכולה לצרף את כולם ל"ספר" (BOOK) וכך גם יסוכנכרן המאסטרים וגם המספור יהיה רציף.

אם את רוצה דווקא להעתיק פיזית ממסמך למסמך, אינני מכיר דרך אוטומטית. רק העתק הדבק...
אמנם אפשר למקם מסמך א בתוך ב' ובשעת הצורך לערוך את א' עצמו. (פשוט על ידי ייבוא המסמך אינדזיין לתוך אידיזיין)

ומאסטרים לבד, אפשר להעביר בקלות ממסמך למסמך, על ידי החלונית של המאסטרים בתפריט לבחור ייבוא. וגם כמדומני שפשוט גרירה ממסך למסמך מצליחה לא רע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;854331:
לכאורה את יכולה לצרף את כולם ל"ספר" (BOOK) וכך גם יסוכנכרן המאסטרים וגם המספור יהיה רציף.

אם את רוצה דווקא להעתיק פיזית ממסמך למסמך, אינני מכיר דרך אוטומטית. רק העתק הדבק...

יש סקריפט לזה:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;854337:

חושב שזה הסקריפט.
כבר כתבתי לך בעבר, היכן שווה לך להתמקצע:)

קבצים מצורפים

• פיצול מסמך.zip
    KB 2.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;854349:
חושב שזה הסקריפט.
כבר כתבתי לך בעבר, היכן שווה לך להתמקצע:)

מאד הייתי רוצה...
יש לך רעיון כיצד לומדים זאת?
(עדיין אינני מבין אנגלית:( )

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל עוד שיעור?
אני צריכה עדין עזרה במשתנים, סקריפטים, גליפים ועוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה