כללי העברת פרקים בין כמה קבצים באינדיזיין

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עימדתי ספר באינדיזיין, בארבעה קבצים.
בכל קובץ יש לי כמות של פרקים, (בכל פרק כיתובים + תמונות)
כעת, הלקוח סידר לי את סדר הפרקים הסופי שיהיה בספר, ועלי להעביר פרקים שלמים מקובץ לקובץ.
איך אני עושה את זה לא עם גזור והדבק, אלא שליפת פרקים שלמים כולל השירשורים וכו'?
תודה!

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
מקפיצה כי חשוב לי מאד לסיים עם זה הבוקר
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי להעביר עמודים שלמים במצופית הדפים F12

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הנושא שדיברנו עליו בשבוע שעבר

והפתרון שנמצא: את בוחרת את העמודים הרצויים, וב- move pages > move to
לבחור את המסמך הרצוי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;597073:
אולי להעביר עמודים שלמים במצופית הדפים F12

פרסתי את שתי הקבצים בחלונית קטנה אחד ליד השני,גררתי מחלון העמודים מקובץ אחד לשני, הוא פתח חלון ושאל אחרי איזה עמוד למקם, והעביר יפה כולל השירשורים.
אך....... הבעיה היא שהוא מעביר את החומר לדף אב בסיסי, ואני בחלק גדול מהעמודים ניתקתי דברים מעמוד האב ומיקמתי בשינויים קלים בהתאם לכל עמוד.
יש איך להורות לו לעבור עם דף האב שהיה בקובץ א' לקובץ ב' ולא להתישב מחדש על עמודים חדשים בקובץ ב' על דף אב ראשוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטיק;597086:
והפתרון שנמצא: את בוחרת את העמודים הרצויים, וב- move pages > move to
לבחור את המסמך הרצוי.
בהצלחה!

אני באינדיזיין CS4 בעברית, בחרתי את העמודים הרצויים, בחרתי העבר עמודים > העבר ל > ויש משולש קטן לפתוח ולבחור, אך מופיעה לי בו רק אופציה אחת והיא 'מסמך נוכחי'.
??

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    KB 19.2 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לפעמים כשעובדים תחת לחץ "מאבדים את הראש" ועושים נזקים בלי להרגיש כמו החלת מסטרים או תזוזת שינויים קלים.

אפשר למקם בסקריפט PDF או קבצי אינדזיין חיים בקובץ חדש על בסיס הקובץ הקודם.
כל שינוי שאעשה בקובץ המקור, הקובץ החדש יעודכן בהתאם.

• הוסף לסימניות
למקם באקרובט זה לא מעשי, כי אני רוצה מספור שירוץ, וכמובן תוכן ענינים בתחילה שיאסוף מס' עמוד מכל החומר.
איך אני יכולה למקם בקובץ חדש קבצי אינדיזיין חיים? ניסיתי ליבא אך זה לא הגיע לי כקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
למקם באקרובט זה לא מעשי, כי אני רוצה מספור שירוץ, וכמובן תוכן ענינים בתחילה שיאסוף מס' עמוד מכל החומר.
איך אני יכולה למקם בקובץ חדש קבצי אינדיזיין חיים? ניסיתי ליבא אך זה לא הגיע לי כקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;597856:
אני באינדיזיין CS4 בעברית, בחרתי את העמודים הרצויים, בחרתי העבר עמודים > העבר ל > ויש משולש קטן לפתוח ולבחור, אך מופיעה לי בו רק אופציה אחת והיא 'מסמך נוכחי'.
??

הקובץ השני היה פתוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;597871:

התכוונתי למקם באינדזיין קבצי PDF או INDD
איזו גרסת אינדזיין יש לכם?

• הוסף לסימניות
למקם באינדיזיין קבצי PDF - זה אומר רק אם הם סופיים ומוכנים להדפסה. אנחנו עדין לא ממש בשלב הזה ויתכנו עוד שינויים ותיקונים קלים.
אבל אני כבר רוצה לראות את הכל בסדר הנכון.
מה הכוונה למקם קבצי indd בתוך האינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;598076:
למקם באינדיזיין קבצי PDF - זה אומר רק אם הם סופיים ומוכנים להדפסה. אנחנו עדין לא ממש בשלב הזה ויתכנו עוד שינויים ותיקונים קלים.
אבל אני כבר רוצה לראות את הכל בסדר הנכון.
מה הכוונה למקם קבצי indd בתוך האינדיזיין?

זו סיומת של קובץ אינדיזיין.
ז"א, מיקום קבצי אינדיזיין (בדיוק כמו מיקום תמונה, או קובץ PDF, אילוסטריטור וכד')
בתוך קובץ אינדיזיין אחר.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי בסופו של דבר בדרך עקיפה... הרי חייבים למצוא פתרון
העתקתי את הדפים הרצויים מקובץ לקובץ, והכנתי דף מאסטר חדש, עם כל מה שמופיע בדף האב, בלי כל האוביקטים המשוחריים והחלתי אותו על דפים אלו.
תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה