כללי העברת קבצים מאילוסטרייטור לקורל

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני מעביר קבצים וקטוריים של אילוסטרייטור, לקורל - ושהם ישארו וקטוריים?
ניסיתי שמירה בשם, אין שם פורמט שעוזר.
תודה.

• הוסף לסימניות
את אפילו לא צריכה לדעת אילוסטריטור בשביל זה רק את השלבים הבאים:

1. לפתוח את התוכנה אילוסטריטור
2. ללכת לתפריט
File-Place וליבא את הקובץ של הלוגו (זה יכול להיות כל פורמט אפילו JEPEG
3.לבחור אותו בכלי החץ
4.בשורת המשימות (בתמונה שצרפתי לך את יכולה לראות איפה היא ממוקמת) ללחוץ על הלחצן : Live Trace
5. בThreshod אפשר לסמן כמה פיקסלים הוא יעלים.
6. אחרי שהתוצאה טובה ללחוץ על EXPEND
7. לעשות לו אנגרופ וליצא אותו לWMF דרך IMPORT

זה כל הספור והוא נראה הרבה יותר ארוך ממה שזה
ההסבר הזה אינו שלי קיבלתי אותו מגרפיקאית וזה עובד נהדר לפעמים צריך לפרק לגמרי לחלקים
אבל הכי חשוב זה פורמט היצוא זה מגיע וקטורי לקורל פשוט תענוג
בהצלחה
ואם לא תסתדרי אשמח לעזור לך

• הוסף לסימניות
ההוראות נראים שנכתבו לקבצי תמונה.
אני פשוט רוצה להבין:
אני מייבאת את הקובץ הוקטורי. מה עכשיו אני עושה?

• הוסף לסימניות
זה מצוין לויקטורי.
אני גם משתמשת בזה הרבה. אפילו לתמונות, זה יוצא ציורי!

• הוסף לסימניות
סגור לPDF ויבא אותו לקורל
אם אין לו אפקטים ומעברים מיוחדים הוא יפתח מצוין.
אם יש לו אפקטים ומעברי צבע - פתח את הPDF, הדפס לדולב 800, ויבא את קובץ הPRN לקורל, זה עוזר במקרים רבים. (אם יש הרבה מעברים זה לא יגיעו תקינים לקורל אלא מפוררים ולא חלקים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה