כללי העברת קובץ PDF לקורל

• פותח הנושא Esti
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF ואני חייבת בדחיפות להעביר אותו לקורל עם אופציה לתיקונים...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה?
איזה תיקונים?

קצת פירוט..

• הוסף לסימניות
פלייר ששלחו לי לתקן, קיבלתי אותו בPDF ואני צריכה להוריד לו כמה דברים, בלי תיקוני טקסט.

• הוסף לסימניות
בינתיים מישהו כבר המיר לי, אבל אשמח לדעת איך עושים את זה לפעמים הבאות...

• הוסף לסימניות
קורל X3 יבוא רגיל

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לפתוח את הקובץ בקורל

• הוסף לסימניות
ישנם עוד מספר דרכים,
כמו למשל לייצא ל eps,
וצריך תמיד לבדוק שאלמנטים לא יתהפכו.
הכל למעשה תלוי, באיזו תוכנה ניסגר ה pdf.

• הוסף לסימניות
ו... אפשר לתקן באקרובט...
נכתב ע"י מרתהרב;90807:
ישנם עוד מספר דרכים,
כמו למשל לייצא ל eps,
וצריך תמיד לבדוק שאלמנטים לא יתהפכו.
הכל למעשה תלוי, באיזו תוכנה ניסגר ה pdf.

תמיד אפשר להדפיס ל-PRN של מדפסת אחרת, וזה חייב לצאת בסדר כי אחרת גם בריפ זה יידפק.
אם בכ"ז יש בעיה, אפשר לייבא כקוים ולא כטקסט.

• הוסף לסימניות
נכון

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים, עזרתם לי מאוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה