כללי העברת רישיון למישהו אחר

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם אפשר להעביר מאדם לאדם רישיון שימוש בתוכנות אדובי?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אולי איפה אני יכולה לברר את זה?

• הוסף לסימניות
האמת אני התקשרתי לאדובי ואמרה לי מי שענתה שאין שום מצב לעשות את זה וב 8 שנים אחרונות לא היה אחד שהצליח לעשות את זה........ כך שלא נראה לי שיש מצב!
אני נורא רציתי לעשות את זה והבנתי שזה לא מתאפשר.....:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגיפ;778979:
האמת אני התקשרתי לאדובי ואמרה לי מי שענתה שאין שום מצב לעשות את זה וב 8 שנים אחרונות לא היה אחד שהצליח לעשות את זה........ כך שלא נראה לי שיש מצב!
אני נורא רציתי לעשות את זה והבנתי שזה לא מתאפשר.....:(

מי שענתה לך אז, צודקת חלקי, כי רשיון של סטונדט אי אפשר למכור אבל רשיון מלא אפשר להעביר לאדם אחר
לפרטים נוספים באתר של אדובי ובתחתית הדף יש קישור למילוי טופס למדינת מזרח התיכון ואסיה

ובלי קשר להנל אני ענוין לקנות רשין של אדובי החל מcs3 ומעלה
לפרטים נוספים פנה אלי בהודעה פרטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tuvyael;778776:
מישהו יודע אם אפשר להעביר מאדם לאדם רישיון שימוש בתוכנות אדובי?

ברשיון כתוב בפירוש שאפשר,
אמנם למעשה המוכרת בחברה ידועה בתחום, אמרה לי נחרצות. שאי אפשר. שאלתי בגלל שחבר רצה למכור התוכנה, ואמרתי לו שאפשר. וזו גרסה מלאה.

• הוסף לסימניות
זה שהחברה ידועה בתחום לא איפשרה לך להעביר זה לא רלוונטי למדיניות של אדובי שכן מאפשר להעביר את רשיון לגוף/אדם אחר

מה שכן אם קנית את זה ישיר מאדובי לא צריכים להציג הוכחת קניה, אם קנית דרך חברה אחרת צריכים להציג הוכחת קניה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;779143:
זה שהחברה ידועה בתחום לא איפשרה לך להעביר זה לא רלוונטי למדיניות של אדובי שכן מאפשר להעביר את רשיון לגוף/אדם אחר

מה שכן אם קנית את זה ישיר מאדובי לא צריכים להציג הוכחת קניה, אם קנית דרך חברה אחרת צריכים להציג הוכחת קניה

חברה ידועה בתחום שממנה קניתי את תוכנות אדובי..
אמרו שאי אפשר ואין לי מה לנסות.
למרות שבפירוש כתוב ברשיון שאפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה