העברת תוכן

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב כונן SSD וכונן רגיל..
משום מה כל המערכת של המחשב שמורה בSSD אני רוצה להעביר את המערכת לכונן הרגיל.
איך אני עושה זאת?

• הוסף לסימניות
אני הבנתי שאם אני שומר על הSSD רק את התוכנות הכבדות דוגמת פוטושופ וכד' זה יותר טוב

• הוסף לסימניות
התוכנה נתקעת והכונן הרגיל ריק

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי
אתה רוצה שהמערכת הפעלה ותוכנות יהיו על הכונן הרגיל ?

• הוסף לסימניות
בד"כ הכונן מספיק גדול גם לווינדוס וגם לתוכנות ועוד. כנראה שהוא מלא מקבצים שנמצאים ב'מסמכים' 'תמונות' וכו'

לכן אני מניח שהכוונה ב
אני רוצה להעביר את המערכת לכונן הרגיל.
לא הייתה כמשמעה אלא 'אני רוצה לפנות מקום ולא יודע את מה...'

תכלס' אפשר דרך ההגדרות לעשות שהתיקייה 'מסמכים' ותמונות וכו' יהיו בנתיב מוגדר כך שאפשר להעביר אותם לכונן D
אפשר גם לעשות את זה במאפיינים של 'מסמכים' וכן הלאה..

• הוסף לסימניות
וכן שנה מיקום ע"י לחיצה על לחצן ימני של העכבר על הורדות וכו' (שולחן העבודה, מסמכים, תמונות וכו'). ואז במיקום שנה במקום ה-C, ל-D, [או אות הכונן אליו ברצונך תרצה להעביר את התוכן הזה, לא כונן נשלף כמובן..])

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה