כללי העברת תמונות ויקטור ממסמך אחד לשני ללא שינוי

• הוסף לסימניות
לפעמים אני רוצה להעביר תמונת ויקטור ממסמך המקור למסמך אחר, אך מה שקורה שמגיע לי חלון דו שיח של אי התאמה.
אם אני מאשרת לפעמים באמת נהיה שוני בצבע הרצוי מתמונת המקור
ואם אני לא מאשרת - אז העתקה מתבטלת
יש למישהו עיצה איך מעבירים כראוי, בצבעי המקור של המסמך, ממסמך אחד למישנהו למרות אי ההתאמה
ובכלל, מה זה האי ההתאמה הזה?
תודה מראש

צירפתי כאן צילום מסך של התמונה לאחר העברה, ותמונה במסמך המקור

קבצים מצורפים

• תמונה לאחר הדבקה במסמך אחר עם חלון אי התאמה.JPG
    תמונה לאחר הדבקה במסמך אחר עם חלון אי התאמה.JPG
    KB 82.3 · צפיות: 19
  • ויקטור במסמך המקור.JPG
    ויקטור במסמך המקור.JPG
    KB 60.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כנראה הדף שפתחת הוא במודל צבע שונה מזה של הקובץ המקורי ולכן הצבעים משתנים.
פתחי דף במודל צבע RGB וזה יסתדר.

• הוסף לסימניות
מדובר באילוסטרייטור
והעברה של האלמנט זה למסמך עם עוד אלמנטים ממקורות אחרים

• הוסף לסימניות
גם באילוסטרייטור יש אופציה של בחירת מודל צבע.
זה מוסתר ב- Advanced.

• הוסף לסימניות
הגעתי לכאן (יש לי אילוסטרייטור בעברית)
מה עושים מכאן..
והאם זה לא ישנה את כל האלמנטים במסמך
ובכלל להדפסה לא צריך CMYK?

קבצים מצורפים

• הגדרות צבעים באילוסטרייטור.JPG
    KB 63.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה