העברת תמונות מהמצלמה למחשב

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב. ואפס.
הכונן נפתח ומראה רק תקיה ריקה.
נסיתי ב3 מחשבים להעביר גם דרך קורא כרטיסים, גם דרך הכבל. ולא מצליח.
אציין ששבוע שעבר העברתי תמונות מאותו כרטיס למחשב בלי שום בעיה.

כמו"כ, יש תמונות במצלמה אפשר לראות אותם, והמחשב גם מזהה שחצי מהכרטיס מלא, רק שהוא לא מראה כלום.

אשמח לכל עזרה.

(בחיפוש לא מצאתי שאלה רלוונטית...). תודה.

• הוסף לסימניות
כנראה שנכנס וירוס למחשב שמסתיר את הקבצים.
נסה לפתוח את הכרטיס דרך תוכנת וינראר.

• הוסף לסימניות
תנסה דרך תוכנה

תוכנות לניהול תמונות,
אני הצלחתי דרך פיקאסה של גוגל.

• הוסף לסימניות
קודם של שהצלחתי. ב"ה.
ותודה לפרסומון.

מה שעשיתי - חילצתי לראר, והבעיה שגם כשחלצתי קרה את אותו דבר זה הפך לתקיה חדשה ריקה.
אז חילצתי שוב ונכנסתי לתקיה המחולצת כשהוא הגיע ל 90% חילוץ והספקתי לתפוס את כל הקבצים (העתק) לפני שה"שד" ישתלט עליהם שוב...

עכשיו, איך אני מנקה את הכרטיס לגמרי?

• הוסף לסימניות
בכדי לנקות את הוירוס (וירוס מאד מוכר) יש להריץ את תוכנת מלוור בייטס (תוכנה חינמית- להורדה מאתר החברה) http://www.malwarebytes.org/
אני ממליץ לא להפעיל את תקופת הניסיון שהם מציעים לגירסה המתקדמת, זה סתם משגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;802545:
בכדי לנקות את הוירוס (וירוס מאד מוכר) יש להריץ את תוכנת מלוור בייטס (תוכנה חינמית- להורדה מאתר החברה) http://www.malwarebytes.org/
אני ממליץ לא להפעיל את תקופת הניסיון שהם מציעים לגירסה המתקדמת, זה סתם משגע.

סוףסוף, אני רואה שאתה מאמץ את ההמלצה שלי:):)
צחקתי

• הוסף לסימניות
צודק... לא יודע עד כמה זו המלצה שלך, אבל אם היא (גם) שלך אז אתה צודק בהחלט...

• הוסף לסימניות
קיים כזה דבר שיש וירוס לכרטיס של המצלמה היה לי כבר למי שאין לו אנטי וירוס מעודכן אפשרי לכל פוטו דיגיטלי ומנקים במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה