כי את החפצים האחרונים שהזכרת מכרו לך את החפץ.נכתב ע"י פריידי;594983:למה מצלמה אני יכולה לקנות ב600 ולמכור לחברתי אחרי שנתיים ב100?
למה כך עושים בהרבה חפצים. תנורים. טייפים, פלאפונים, רהיטים, למה יש הבדל?
נכתב ע"י איצה מאייר;594988:כי את החפצים האחרונים שהזכרת מכרו לך את החפץ.
ובתמונות ופונטים וכדו' מכרו את הרשות להשתמש בלבד.
נכון גם דיסקים זה כך.נכתב ע"י פריידי;595005:יסלח לי כבודו מה ההבדל?
גם דיסקים זה כך לפי שיטתכם?
וארונות נתנו לי לא כדי להשתמש בהם?
מה יפסידו בעלי האתר מכך שתמכור לי?
גם לא.נכתב ע"י פריידי;595014:לפי כך אדם שקנה קנה לעצמו בלבד?
יש לו אפשרות להעביר זאת במתנה? בלי לקבל תמורה?
היצירה אף פעם לא היתה שלה.נכתב ע"י פריידי;595017:ואחרי 120 שלה למי שייכים התמונות?
לשים את זה בקברנכתב ע"י פריידי;595031:ואם כן? אז הם אמורים להחזיר את התמונות לאתר לאחר פטירתה או להשתמש בהם כמוה?
נכתב ע"י פריידי;595036:השאלה היא רצינית. לא בדיחה לספר קומיקס.
נכתב ע"י איצה מאייר;595032:היצירה אף פעם לא היתה שלה.
לא.נכתב ע"י פריידי;595043:ומנהל משרד פרסום שקנה תמונות ומעביר את ניהול המשרד לבנו. בנו צריך לקנות שוב את התמונות?
מה זה האתר הזה, נשמע ממש לא טוב...נכתב ע"י אושר;595003:איך נראה טייפ אחרי שהשתמשת בו שנתיים
ואיך נראית תמונה כזו?
בכל אופן זו שאלה לרב. תשאלי באתר "דין".
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים