העברת תקיית משתמש

• הוסף לסימניות
תיקיות המשתמש שלי (ווינדוס 8) הם נמצאים בכונן C האם יש דרך להעביר את כל התיקיות יחד ולא אחד אחד.
(כוונתי לתקיית מסמכים שלי, מוזיקה שלי, הורדות וכו')

• הוסף לסימניות
כן, דרך הרג'יסטרי. לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
פשוט גזור הדבק לכל התיקיה של המשתמש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1220396:
פשוט גזור הדבק לכל התיקיה של המשתמש

אבל הגדרות.. (כמו בסרגל בצד)

• הוסף לסימניות
משתנה אוטמטית מקסימום השם צריך לשנות מאנגלית לעברית

• הוסף לסימניות
מה פתאום גזור והדבק. זה לא תיקיה רגילה, זה תיקיה שמוגדרת בווינדוס כמו המסמכים שלי, התמונות שלי וכו'.
צריך להגדיר העברה בהגדרת התיקיה.
ואני כן העברתי אחד אחד. (וצריך להזהר כי הוא דורס את התיקיה שמעבירים אליו כך שצריך ליצור קודם תיקיה בשם של הספריה שרוצים להעביר אליו) פעם אחת משקיעים וזה נשאר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1220442:
מה פתאום גזור והדבק. זה לא תיקיה רגילה, זה תיקיה שמוגדרת בווינדוס כמו המסמכים שלי, התמונות שלי וכו'.
ואני כן העברתי אחד אחד. (וצריך להזהר כי הוא דורס את התיקיה שמעבירים אליו כך שצריך ליצור קודם תיקיה בשם של הספריה שרוצים להעביר אליו) פעם אחת משקיעים וזה נשאר.

זה שבד"כ עושים, רק עכשיו אני צריך לעשות ל3 משתמשים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1220442:

טעות בידך!
בXP היה צורך להכנס ל regedit למיקום HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
ולערוך את ההפניה

אולם היום פשוט גזור הדבק אוטמטית משנה את ההפניה למקום המודבק.
נסה וראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה