העדכונים דפקו לי את המחשב. צריך להתחיל הכל מחדש

• הוסף לסימניות
איזה באסה, אחרי שגמרתי לסדר ולהתאים את המחשב - הלך הכול! הורדתי עדכונים ואחד העדכונים דפק לי את המחשב שצריך כעת לפרמט אותו.
אני בהלם, מה עושים; טרחתי, הכנתי, השקעתי, הכנתי והכל הלך לפח, לא יודע מה לעשות.
לך תוציא עכשיו עוד 200 שקל פלוס על התיקון.

יש דרך להתקין הכל לבד, עצמאי?

אשמח לעזרה
תודה!

• הוסף לסימניות
לפני שאתה רץ תן למומחים פה לתת הצעות פתרון שתצליח בעז"ה להעלות את המחשב הקיים

• הוסף לסימניות
נתתי לטכנאי מנוסה והוא טוען שלא נותרה ברירה אלא לפרמט.

לפני כן הוא ניסה הכול.

• הוסף לסימניות
איזה באסה, אחרי שגמרתי לסדר ולהתאים את המחשב - הלך הכול! הורדתי עדכונים ואחד העדכונים דפק לי את המחשב שצריך כעת לפרמט אותו.

האם הייתה עליו כבר מערכת הפעלה ומחקת אותה והתקנת חדשה?
מה עשית בדיוק?

• הוסף לסימניות

אשמח לעזרה
תודה!
מחשב ישן?
איפה קנית אותו?
אחריות יצרן עדיין בתוקף?

• הוסף לסימניות
אחריות לשנה או לשלוש שנים. לא יודע בדיוק.
קניתי אצל 'בי.אנד.אם' מחשבים בירושלים.
מחשב חדש.

אבל לא חושב שניתן לעשות משהו מבלי להוציא עליו סכום גבוה. וגם באחריות של היצרן לא יודע האם הם מגבים את החומר. ואני לא יודע איך לגבות.

אגב, אני לא מבין בשפה האנגלית כדי להתקין.

יש משהו לעשות?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אחריות לשנה או לשלוש שנים. לא יודע בדיוק.
קניתי אצל 'בי.אנד.אם' מחשבים בירושלים.
מחשב חדש.

אבל לא חושב שניתן לעשות משהו מבלי להוציא עליו סכום גבוה. וגם באחריות של היצרן לא יודע האם הם מגבים את החומר. ואני לא יודע איך לגבות.

אגב, אני לא מבין בשפה האנגלית כדי להתקין.

יש משהו לעשות?

תודה רבה.
מה זה חדש?
שנה? יותר?

אתה לא יודע איך מגבים חומר??

• הוסף לסימניות
שחזור מערכת ניסית?
ניסית איפוס מובנה במחשב (אם יש)?
אני לא מבין בזה, ולא מכיר עדיין את המערכה ההפעלה החדשה,
רק אני רואה שהמחשב שולח ישר לבביוס.
אין לי מושג באנגלית, אני מכיר פרטים ומושגים ככה במלמעלה.

נתתי את המחשב לטכנאי וותיק ומנוסה והוא בדק אותו, לאחר שבדק מגוון אפשרויות, ואמר לי בסוף שלנע"ד אין ברירה אלא לפרמט. ולהוציא כסף אם יש מדריכים באינטרנט לעשות זאת בעצמי (פרמוט והתקנה) למה למהר להוציא הרבה כסף על התקנה מחדש של ווינודס?
תודה.

• הוסף לסימניות
האם הייתה עליו כבר מערכת הפעלה ומחקת אותה והתקנת חדשה?
מה עשית בדיוק?
זה מחשב חדש שבא עם מערכת הפעלה משלו.

ואגב, אני גם קצת חושד שאולי בגלל שילוב של תוכנה שהתקנתי עליו פלוס העדכון שירד מהאינטרנט הוא זה שגרם לכך.

• הוסף לסימניות
אמת
רק ש @אברךליטאי חושבני שרצה להדגיש שאין באפשרותינו לעזור לו אם הוא לא יודע לענות על השאלות
אלא רק התכנאי שלי וכו'
שאלתי הייתה איך אני מפרמט לבד ומתקין לבד מחדש הכול, בלי להוציא כסף.
כי להבין בכל האנגלית שאני רואה שם - אני לא מבין. זה בביוס.

• הוסף לסימניות
אני חושב אחרת
(אני מסכים שהנסיון שלי במחשבים שואף לאפס אבל...)
להערכתי כל פעם אפשר יהיה למצוא מומחה יותר גדול

כוונתי הייתה שאם הוא כבר נתן לטכנאי להתקין מחדש האם הוא יגיד לטכנאי אחר שאמר לו להתקין שיביא לו את המחשב ואולי הוא באמצע התהליך וכו'
אם אפשר, אפשר

אגב @משחזר מידע זו בדיוק הייתה המחשבה הראשונית שלי רק בצורה פחות עדינה
אך הוא כבר נתן לטכנאי ומתחיל לשאול מה לעשות???
משהו לא היה מובן לי...
עכשיו הבנתי שזה אצלו בבית אחרי אבחון המומחה

• הוסף לסימניות
כמו חודש.

גיבוי של חומר, לא מכיר, בפרט שזה מחשב חדש - מפחד לגעת.
תודה.
אם כך אתה לא צריך לעשות כלום, לא להביא אותו לטכנאי ולא לפרמט בעצמך (לך תדע אם לא תסבך יותר) וגם לא לשלוח ליצרן. אלא פשוט פנה לחנות שמהם קנית את המחשב, ספר להם על מה שקרה והם אמורים לתת לך שירות בחינם. לכל מה שקרה לך.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח? לא אצטרך לשלם להם על הפרמוט וההתקנה מחדש - כלום? למרות שכבר עבר כחודש מאז הקנייה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה